Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

Hmota

10. 4. 2009 7:48
zatrsakr je pátek a tak tomu dáme...

zapalme ohně...noc bude dlouhá :o) vlasy vypadaly,tělo se obalilo změkčovadly,hlas zhrubl mlčenlivým křikem a zdraženými startkami,ale jinak se valí pořád dál,i když mírněji...tak vzpomeňte na nedávnou pohodu a užijte si zatrsakr velikonoce :o)

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

10. 4. 2009 12:16
Re: zatrsakr je pátek a tak tomu dáme...

jasny, ty taky, Velikonoce byly vzdycky kalba a budou zas, je jedno, ze je nam, jak rika Mike Patton, thirty something, zivot je super venku je krasne a navic ta stara muzika je furt dobra. :)

0 0
možnosti
I

ignorantka

9. 4. 2009 20:20
zdravim. diky za vzpominku.

ja na tu dobu moc rada vzpominam...  studovala jsem tenkrat na 'Evergreenu' a v Olympii byla velice zajimava hudebni  scena. tenkrat kapely hravaly v 'Backstage' v 'Capitolu' ve stredu mesta...byvalo to divoke a vzrusujici...me osobne velice zaujala Tobi Vail, tehdy Kurtova holka, zacala 'Riot Grrl' a zalozila kapelu 'Bikini Kill'. Ispirovala Kurta k nekolika textum na 'Nevermind', vcetne 'Teen Spirit'.

ten duch me nikdy neopusti...R^V

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

9. 4. 2009 20:38
Re: zdravim. diky za vzpominku.

ahoj, tak to muselo bejt super videt to takhle zblizka! My to zazili jen sice jen tady v CR, ale parba to byla taky, myslim, ze vyrazy divoke a vzrusujici to presne vystihuji, jojo takovahle byla a furt je ta hudba ....bikini kill, to mi neco rika, mam ten dojem, ze hrali taky v Praze, byla to ta doba co sem jezdili divoky holky napr z L7 co pak delali predkapelu Faith No More....jo jo nadherny vzpominky je super o tom zas nekym pokecat! R^V

0 0
možnosti
D

dalí

9. 4. 2009 19:43
Vážený autore,

krásnej článek,vzpomínám na to,jak jsme byli s manželem celý natěšený na pražskej koncert Nirvany,když krátce před ním udělal Cobain to,co udělal.Bohužel.Tuhle muziku jsme naučili poslouchat i děti,no a ony nás zase naučily poslouchat Undeworldy,Chemiky,Ramštajny a hodně dalších.

A dovolím si malý vzkaz:rozhodně to ve třiceti nebalte,neslužte padesátiletejm,užívejte si.Ale věřte mi,užívat si můžete i déle než do padesáti.Mě je přesně tolik,manželovi ještě o trochu víc,ale Evu a Vaška nebudeme poslouchat nikdy. 

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

9. 4. 2009 19:47
Re: Vážený autore,

Zdravim, diky za zpravu! Ja to urcite nebalim, spis to bylo takovy no rekneme postouchnuti a vyvolani diskuze u nasi generace, celkem me zajimalo jestli z toho naseho nadseni neco jeste zbylo. Jsem moc rad, ze podle toho co mi tu lidi pisou je furt dost lidi co si tu celou atmosferu pamatuje, tak snad nas v tom narode bude tolik, abychom to tady nenechali milovnikum Evy a Vaska :) Mejte se a diky jeste jednou za milou zpravu. Jirka

0 0
možnosti
TH

glumik

9. 4. 2009 19:28
Chlape, supr!

Před měsícem mi bylo jednatřicet a jako bys mi mluvil z duše! Hned bych s tebou zašel na pivko, fakt že jo...:-) A jen tak naokraj - v neděli jsem z ničeho nic prostě MUSEL okamžitě mít kompletní Nirvanu na HDD (i když jinak skoro nestahuju...) a včera jsem si shodou okolností obstaral všechny singly od Prodigy... A je to mazec, jako před deseti lety... Neuvěřitelný...R^

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

9. 4. 2009 19:51
Re: Chlape, supr!

Cau, no koukam, ze ta doba jeste uplne nevymrela. Tak to je super :) Jojo, kompletni Nirvanu tak to naprosto chapu take jsem tohle musel pred casem vyresit, i kdyz je pravda, ze nejradsi mam Nevermind, to bylo to nejlepsi. The Prodigy jsou vyborny ja zacinal na Music for Jilted Generation, to bylo hodne silny hlaven Their Law a Voodoo People, to byla velka pecka. No a pak samozrejme The Fat of The Land tam hlavne Firestarter a taky Smack my bitch up.... Ty dalsi alba me tak nedostala, ale muzika to neni spatna. Jirka

0 0
možnosti
MD

Darenius

9. 4. 2009 18:31
ach jo

Sakra chlape, mluvíš mi z duše. Parádně jsem si zavzpomínal na ty časy, ale ne rezignovaně.... ty porevoluční rock cluby, ta atmosféra.....R^

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

9. 4. 2009 18:37
Re: ach jo

cau, jo byla to pecka, jenze mozna i proto jsem psal ten clanek, abychom si uvedomili, ze na tom tak hrozne nejsme, i kdyz pri rozhovorama s nekterejma vrstevnikama mi to prijde jak navsteva domova duchodcu, proto jsem si malinko rejnul. Kazdopadne jsem rad, ze je nas tady furt dost kdo ty doby prozili stejne jako treba ja se svou partickou. Myslim, ze hlavni co se zmenilo je, ze uz nejsme kazdej den s bandou stejnejch lidi s nimiz neobrazime kluby, bary, hospody, koncerty nebo jen tak nezevlujeme po meste. Jenze rekl bych, ze to rockerstvi v ans furt je no a navic nektery kapelky naseho mladi se vracej napriklad v Rakousku budou hrat obnoveny Faith Non More http://www.novarock.at/ ...takze to mozna jeste stale bude parba :)

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

9. 4. 2009 17:26
Hééézkýýý!

Já ale myslím, že ty úspěšně pracuješ na tom, abys nebyl takovej sráč, použiju-li tvé výrazivo ;-)R^

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

9. 4. 2009 17:58
Re: Hééézkýýý!

...no ja myslim, ze ve tvem pripade mohu potvrdit to same:-) R^

0 0
možnosti
T

tekanna

9. 4. 2009 16:51
Dobrej text

Dobrý, takový malý zavzpomínání, i když je mi o nějakej ten pátek míň než (ne)ukotveným třicátníkům tady v diskusi. Mně před 15 lety ovlivňovali hlavně ti dnešní třicátníci, takže jsem to měla naservírováno poněkud předčasně a střízlivěji, ale stejně... Strašně mě baví se o podobných kultech bavit s lidmi ze zahraničí, lhostejno odkud, a ještě líp po odžitých létech a zkušenostech. Někdo "kulty" prožívá přibližně stejně, pro někoho jsou jen prázdným pojmem, další v tom najde zas úplně něco jiného... Sdílená intenzivní zkušenost, byť zasunuta kdesi hluboko v podvědomí, sbližuje.

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

9. 4. 2009 18:09
Re: Dobrej text

diky, jo je pravda, ze v ty dobe o ni mluvime bylo mezi tema co jim je dnes 30+ i spousta starsich, proste Nirvana nas oslovila vsechny, kazdyho nejak. Nekoho ze strasich treba jen protoze mu to pripominalo Led Zeppelin...ano v ty dobe nas hudba spojovala a taky ty postoje, chteli jsme se bavit, zit. Kdezto dneska jsme spis vsichni otraveni politikejma fraskama co nam serviruje TV, vytratila se radost. Ja v roce 1991 stravil hodne casu i Holadnsku, takze vim o cem mluvis, nicmene jedna vec byla stejna i muj bratranek i ja jsme meli stejny cedeso Nirvanu a Red Hoty.... Ta revoluce probehla vsude jen u nas to bylo vic spjaty s tim, ze to byl i symbol nove nabity svobody, jiz jsme v ty dobe povazovali jako neco samozrejmyho. Navic nebyl net, mobily, bylo to vic osobni, intenzivnejsi...

0 0
možnosti
OS

skalin2000

9. 4. 2009 16:23
Mamáč, Újezd, Petynka, ...

Zoufalci, Sedmička, Stalin, Pohoda, Rock Cafe, Štvanice, Bunkr ............ ty woe to je vo mně ;-D 

PS: Mám všechno - břicho, děti, hypotéku i tu nasr.... na politiku R^

0 0
možnosti
IKČ

Ing.Rudolf Kitler-prezident ČSSR

9. 4. 2009 16:13
No jo Jirko

to byly palby v rychnovským "Kremlu" . Škoda že už se ty časy nevrátí. :-)R^R^

0 0
možnosti
DD

svarak z krabicoveho vina

9. 4. 2009 15:41
Co se svět světem točí....

Nihil novi sub sole. Takové nářky si psali v v 80. letech do deníčku "květinové děti lásky" a v těch 90tých pro změnu vyčichlí punkoví rebelové. Mění se akorát kulisy, jinak nic. Generační obměnu nezastavíš.

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1676x
Bylo nebylo. Nebo vlastně bylo. Jednou jsem začal psát. Pak jsem se do toho zažral, ale pak mě to přestalo bavit. Publikoval jsem všechno možný. Teď vlastně je úplně jedno, co sem napíšu. Jelikož ten, kdo mě zná, ten už ví, že ode mě jdou čekat různý věci. Ale stejně si to píšu hlavně asi tak nějak sám pro sebe. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy