Diskuse

Ironie

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Včera jsem poprvé viděl moderovat Markétu Fialovou a velice mile mne překvapila, jak dobře to zvládla. Nedovolila aktérům, aby mluvili o něčem jiném, než bylo zvolené téma a sama sebe přitom příliš nezviditelňovala. Prý se tam neprobírala budoucnost ani přítomnost. To tam prezidenští kandidáti měli probírat budoucnost stavění dálnic, dostavbu Temelína (o té už mimochodem oba jednou hovořili) či výstavbu kanálu Dunaj-Labe-Odra?

0 1
možnosti
PB

P75e12t21r 10B50u29k70a98l

24. 1. 2013 11:51

Pane autore, mozna Vam vcerejsi debata vyhovovala, ale jsou volici, ktere zajima pritomnost a budoucnost, co ktery kandidat muze nabidnout. Takovy volic mel vcera smulu.

0 0
možnosti
VM

Jako jediný pozitivní moment jsem včera zaznamenal herecké vystoupení paní Čvančarové, které Miloše Zemana tak překvapilo, že se do konce diskuze pro jistotu nepokusil o žádný bonmot.

1 0
možnosti
MF

Včerejší prezidentská debata na nově byla opravdu o ničem.Neprobírala se tam přítomnost a už vůbec ne budoucnost.Díval jsem se na to a pan Zeman měl pravdu.

6 2
možnosti
FK

"Vyhovuje mu,......" Autore, a co si ještě vycucáte odkudsi. Já to viděl jako projev velkého zklamání, nad rozhovorem, který byl veden v duchu pavlačových tlachů! Vám a vašemu smýšlení to zřejmě vyhovuje. Je smutné, že tam směřuje česká politka pod patronací Karla Schwarzenberga a jeho klaky.

6 3
možnosti
Foto

R^ Byla to naprostá dramaturgická tragedie. Blesk byl oproti Nově včera seriozním tiskem. Zeman byl na konci ještě velmi, ale velmi střídmý se svou ironií.

7 2
možnosti