Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

Oulehla

21. 10. 2008 14:53
Nějak nechápu, v čem je problém.

Předposlední věta řeší vše.

0 0
možnosti
J

jiri.fiala

20. 10. 2008 10:46
vystizny popis pracovnepravniho vztahu

zamestnanci pracuji jen tak, aby nedosli vypovedi a zamestnavatel jim plati jen tolik, aby mu neodesli jinam.

0 0
možnosti
SP

skopek posledni

20. 10. 2008 11:32
Re: vystizny popis pracovnepravniho vztahu

S tím moc nesouhlasím. Já abych se dočkal zvýšení platu, jsem musel vždy zaměstnavatele změnit. Zajímavé na tom je, že ten kdo pak nastoupil na mnou uvolněné místo, dostal zhruba to, co mě zaměstnavatel dát nechtěl a já na novém místě to, co nemoh dostat můj předchůdce. S pokračujícím věkem je to ale stále těžší...

0 0
možnosti
Z

zcek

20. 10. 2008 10:34
taktak

Jsem daleka socialistických sklonů:), ale máte naprostou pravdu. Nejsem podnikatelský typ, jsem zaměstnanec. Strávila jsem 7 let hledáním "dobré práce" a musím říct, že jsem ji našla. Záleží, co od práce člověk čeká - já čekám především slušné zacházení, minimální buzeraci a řvaní na mě, plat, že kterého budu mít na byt, boty na zimu a semtam pobyt u moře. Našla jsem to 5. pokus. Zažila jsem zavírání do mrazáku, když nevycházela inventura, měla jsem rozbitou hlavu od klíčů, které po mě hodil vzteklý ředitel, zažila jsem psychoteror bláznivé nadřízené, takže teď mám sice nižší plat (zatím) než v psychárnách, ale mám božský klid a konečně můžu pracovat. Plus benefity, o kterých se mi nikdy nezdálo. Ovšem většina lidí pracuje u megafirem známých z reklam, a tyto firmy dávají mizerné platy, nic navíc, vyhrožování a buzeraci, např. Unilever (s Algidou, Signalem, Dove, Ramou apod.). Asi jsem měla jednou štěstí:)

0 0
možnosti
V

V.K.

20. 10. 2008 10:39
Re: taktak

Děkuju za příspěvek a gratujulu k dobrému zaměstnání. Člověk svou situaci hodnotí optikou svých zkušeností. Ty vaše se zdají dost drastické. Ten klid, který jste našla, vám přeju.

V. Král

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1615x
pozorovatel sama sebe v kontextu společnosti a pozorovatel společnosti v kontextu sebe samého

Seznam rubrik