Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..celou záležitost bznám jen z tisku...jako přímý účastník byste mi ale mohl odpobvědět na jednu otázku..

..podle dostupných informací byla dmenstrace pro ti cikánům úřadem zakázána....máte jak přímý účastník potuchu proč....,??????

---NIKDE jsem nenašel....jestli cikánská protikace ...za mír a co já vím co ještě...byl někým ohlášena a povolena.....nevíte o tom něco....????

0 0
možnosti
JO

Já jsem se nezúčastnila, ale mám v CB plno známých a co jsem se dozvěděla je tohle:

Protiromská demonstrace zakázána nebyla, byla povolena, tudíž legitimní, i když na primátora bylo hodně tlačeno, aby jí zakázal. A ted je mu vyčítáno, že jí povolil.

Co se týká romského shromáždění, tak nikdo neví, jestli bylo povoleno nebo ne.

1 0
možnosti
ZB

Shrnul jste to přesně, lidé kteří parazitují na společnosti není možno odstranit, čím více bude parazitů, tím slabší bude společnost, ekonomicky a morálně.Je to jen cesta do pekla, jiná možnost není.Parazity společnost zlikvidovat nemůže, oni ji zlikvidovat mohou.Nic dobrého nás nečeká, bohužel...:-/

0 0
možnosti
JF

Stávající hospodářská situace je složitá. Stále více lidí bojuje se zabezpečením svých běžných životních potřeb a budoucnost nevypadá růžově. Mladá generace se vidí jako "Lost generation" a neumí si s tím poradit. Pokud se veme občanům poslední co je základem každé, alespoň normálně fungující společnosti, že zákony platí pro všechny bez ohledu na barvu, naboženství či postavení ve společnosti nahradí dialog basebolové pálky. Poslední kapkou bude až stratíme pocit bezpečí, až si nebudem jisti, že se dítě ze školy odpoledne vrátí  tak jak ráno odešlo, že večer nenajdeme svůj domov tak jak jsme jej ráno opustili a nebude možné se večer bezpečně projít svým městem. Zaútočit na bezbraný pár v noci kvůli cigaretám, posekat lidi mačetami, útočit na dítě a jeho  těhotnou matku a závěr je takový jaký je. Amnestie pro kriminálníky a vyšši daně pro obyčejné lidi.

4 0
možnosti
AT

Ať si náckové a romové dají "rande" někde za městem kde to neschytají nevinní a můžou si to vyřídit ručně a stručně. Policie by jen dohlížela....

0 2
možnosti
JP

Děkuji za objektivní informování o události. Od Babišových reportérů že lžiIDnes se nic pravdivého nediví.

0 0
možnosti
MK

Nežijeme v humanistické době, ta byla někdy v 19.století. Žijeme v pseudohumanistické době a to je obrovský rozdíl.

4 0
možnosti
SV

Všimněte si na těch videich z demonstrace, jak je naša "utiskovaná"menšina oblečená.Nevím,kdo z lidí co chodí do práce,platí daně,nájem,el.vodu...adt,atd , má na oblečení,za několik tisíc korun.A všechen ten luxus jim přátele platíme my.

7 0
možnosti
Foto

Mě napadá jedna věc. Pokud budou průvody proti parazitům všude, kde cikáni terorizují okolí, dovolím si tvrdit, že Policie nemá dost lidí, aby všechny zajistila. Pak nastane skutečný konflikt slušných lidí a parazitů. A pak druhá věc, co se stane, až lidi u voleb přestanou řešit nějaké složitosti volebních programů, ale hlas dají tomu, kdo slíbí, že s parazity zatočí, nic jiného v programu mít nebude muset. Všechny vlády za posledních skoro 25 let dělají vše pro to, aby se situace stále víc a víc vyostřovala. Zabití cikána na lupu, sazba 10 let, cikán někoho zabije na lupu, 4 roky. Já už v tom vidím úmysl odvést pozornost od jiných věcí. Ale až se rozjede domino efekt, tak už to nic nezastaví.

21 0
možnosti
Foto

...děkuji za Vaši reakci. Podle mého to snad tak horké nebude. A volby? Jsou od slova "volba" a ta žel už ve volbách dávno a vůbec netkví...

2 1
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1666x
pozorovatel sama sebe v kontextu společnosti a pozorovatel společnosti v kontextu sebe samého

Seznam rubrik