RADIOŽURNÁL, POLITICKÁ STOKA A ŠMEJDI

Nestává se často, aby redaktoři Radiožurnálu (doufám dočasně) zešíleli. Dolují domnělé zlato z úhoru jako smyslu zbavení. Předjímají události v touze po šťavnatých stanoviscích...

Současné "drama" kolem české politiky nabírá komické otáčky. Poslouchám dnes celý den Radiožurnál a je doslova iritující, kterak jindy racionální redartoři roztáčejí kolotoč hypotéz a žádají reakce (ne)zúčastněných na ještě nenastalé události. Je to krásný odraz žízně a hladu po senzaci...

Česká politika (čti hnůj ze všech hnojů nejsmradlavější) je dokonalým obrazem "zlatých českých ručiček". V ní je význam slov právo a spravedlnost vyprázdněný. Kéž tlak policie, státních zástupců, soudů a společnosti zavede nové normy. Skládat poslanecký mandát výměnou za teplé místečko prostě NENÍ NORMÁLNÍ. Ačkoli v naší politické stoce (čti tržišti špinavých výhod) běžné.

Ptali jste se někdy sami sebe, proč je politika takové svinstvo? Já už bezpočtukrát. A mám pro vás odpověď: Protože je ideálním prostředím pro seberealizaci všemožných deprivantů. A ti, jak známo, prožívají uspokojení skrze moc a její deriváty (sex, peníze). Nejsou schopni sebereflexe a chápání etiky. Neumějí rozlišit dobro a zlo. Tuto schopnost mají takříkajíc amputovánu. Chybí jim v mozku centrum pro rozeznávání dobra a zla. Znají jen své zájmy a jdou za nimi bezmála přes mrtvoly.


K tématu politiky ještě přidám zábavný postřeh z jiného soudku: Byl jsem dnes na poště a vídám tam opakovaně stolek s podpisovými archy petice proti tzv. šmejdům (viz "prodejní akce" a film Silvie Dymákové). Je to větší organizovaná akce, kterou také mediálně podporuje Blesk (čti průjmová stoka). Šmejd stíhá šmejda (http://www.blesk.cz/smejdi)! Pane jo!

Je to skvělý život. Přeji vám hezké české léto.

Autor: Václav Král | úterý 18.6.2013 22:04 | karma článku: 13,02 | přečteno: 621x
  • Další články autora

Václav Král

Verše ze sna

31.10.2018 v 11:05 | Karma: 3,61

Václav Král

Český lev (kultura vers. politika)

11.3.2018 v 15:56 | Karma: 17,02

Václav Král

Nebýt v odporu

11.1.2016 v 18:32 | Karma: 5,09