Pořádná kalba!!! (parodie)

Tak jsem se včera slušně vykalil. Šli jsme s kámíkama na jedno a nakonec jsme zavírali. Ještě teď jsem na hadry. Jel jsem radši tágem, protože po svejch bych to nedal. Zachrápal jsem sotva dvě hoďky a ted musim do fachy....

Je to na nic. Když je žíža, tak je žíža. Běžně dávám tak pět šest pivek, jenže včera se to zvrhlo a už jsem to pak ani nepočítal. Točili gambíka a černýho kozla. Docela jsem měl na jedno černý chuť, tak jsem na začátku jednoho kozlíka dal. Hned jsem říkal roštěnkám od vedlejšího stolu, že ať si ho daj taky, že jim po něm porostou prsa. Měl to bejt fór. Ale nějak se nechyt. No pak to stejně bylo jedno. Ty buchty se taky nalily a byla celkem pohoda. Kámík po buchtách vždycky docela vyjíždí a pivka to urychlujou. Nakonec jsme srazili stoly a chlastali všichni dohromady. Byla pěkná prdka a výborná kalba!

Kámík tam do tý jedný dělal a zadařilo se mu. Pak šli na hajzly a prej dali rychlovku. Fakt se na nějakej čas zdejchli. Když jsem dával pátej kousek, tak si pomatuju, že hlásila barvu. A kámík ani nedopil rundu, jak za ní chvátal. Jsem docela zvědavej, jestli mu dá, až nebude sťatá jako včera. Měla jí jak z praku.

Do fachy se mi fakt moc nechce, asi hodim áčko. Stejně mám přesčasy. Nebyl bych tam tak jako tak nic platnej, to radši pospim a pak můžu zajít s kámíkem mrknout do AAA, jelikož si musim co nejdřív koupit auťák. No snad mi na to v providentu půjčej. Konečně si pak budeme moct třeba zajet někam do klidu a smotat brko bez čumilů a k tomu zachrápat na luftu.

Dost v pohodě byl taky předminulej víkend. Kámíci dělali v garáži suda a pozvali kde koho. Na začátku to vypadalo, že přijde málo lidí, ale pak z toho byla slušná pářka. Zahulili jsme a zakalili dost hustě. Roštěnky se tam div nezačaly svlíkat a kámík tam zas do jedný dělal. Ani jsem se ještě vlastně neptal, jestli z toho něco bylo. Je pěkně nadrženej. Jde po všem, co dejchá. Ale jinak je totálně v pohodě. Prostě si to užívá. To já si dam radši o dva tři kousky víc a v pohodě jsem taky.

Teď jsem se akorát s kámíkem vrátil z toho AAA. Vozíky tam maj slušný. Já bych dal tak max. pajcku, ale musí to bejt v cajku a už do toho nechci nic víc vrážet. V providentu mi daj vatu hned na ruku a za tři roky to splatim. Sice asi jednou tolik, jenže jinde mi tolik nepujčí. Ani nechtěj ručitele, i když kámík by mi prej ručil. Až budu to auto mít, tak to bude parádička. Obrazíme kámíky a všude zakalíme. Fachu mám jistou, to je v klidu.

Zrovna jsem s kámíkem u mě v garzonce, kde solim měsíčně čtyři a půl tácu a dáváme parádního špeka a kecáme o kárách. Chtělo by to zas nějakou kalbu...

Se mějte a pořádně zakalte!

 

Kaďas

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Václav Král | úterý 2.2.2010 10:23 | karma článku: 8,67 | přečteno: 1077x
  • Další články autora

Václav Král

Verše ze sna

31.10.2018 v 11:05 | Karma: 3,61

Václav Král

Český lev (kultura vers. politika)

11.3.2018 v 15:56 | Karma: 17,02

Václav Král

Nebýt v odporu

11.1.2016 v 18:32 | Karma: 5,09