Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Šerlok Homeless

7. 2. 2010 14:23
To milkamiles: K té kalkulačce

Můžete mi říct, jak še přesně zjišťuje počet budoucích příchozích plateb????

8-o8-o8-o

0 0
možnosti
M

milenkamikes

8. 2. 2010 13:22
Re: To milkamiles: K té kalkulačce

ale příteli, to už přeháníte. Přemýšlet při založení účtu o tom, jestli mi někdo pošle na účet 100 plateb. To bych taky mohl pochybovat o tom, jestli si pořídit mobil na paušál a pak spekulovat, jestli  náhodou někdo ten paušál nezneužije.VVV

0 0
možnosti
MK

Escaflowne

5. 2. 2010 15:34
Řešení

Dobrý den

Toto má jednoduché řešení.Stačí někde zjistit číslo účtu někoho z vedení české spořitelný a pak mu poslat kolem 100 plateb po 1Kč.Domluvit toto přes některou ze sociálních sítí a když seženete kolem 100 lidí ,tak to máte - pěkných pár tisíc pro pana Managera:-)

Děkuji a přeji pěkný den

Escaflowne

0 0
možnosti
V

V.K.

5. 2. 2010 17:20
Re: Řešení

...tak tomu říkám Nápad! Myslím to upřímně. Díky.

V. Král

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

5. 2. 2010 12:41
Najabsurdnější poplatky jsou

podle mne poplatek za příchozí platbu a pak poplatek za zrušení účtu, pokud je vyhlašovaný.

Teda z takových těch, co vypadají standardně. Teda, pokud nepočítám exotické poplatky (o kterých jsem se taky doslechl) jako poplatky za zadání chybného PIN nebo ověřovacího klíče zasílaného na mobil. To už je vyložená zlodějna jednak proto, že jde o operaci, která banku stojí nula nula nic, jednak proto, že tím by vlastně majitel účtu platil poplatek za to, že se někdo pokusil neúspěšně ukrást jeho identitu. Ale už jsem četl i o takovém poplatku.

0 0
možnosti

debater

5. 2. 2010 10:26
U České jsem měl účet více jak

25 let a fungoval k oboustranné spokojenosti bez jediného kiksu. Pak si to ale Česká zavařila sama svým nesmyslným stupňováním požadavků a zaváděním poplatků na kdeco. Jsem pohodlný a dlouho mi to trvalo než jsem vypěnil, ale ta doba před rokem a půl přišla a s Českou jsem bez slzy nostalgie skoncoval. Obsluha mého účtu se dostávala už k ceně 200kč/měsíc. Zašel jsem do pobočky ČSOB a tam jsem si založil běžný účet zcela zdarma. Internet banking, karta, pohyby na účtu, zavádění trvalých příkazů(přes internet banking), výběry z bankomatu, všechno je zcela bez poplatku. Jediné co je zpoplatněno je obsluha na přepážce. Účet u ČSOB mám cca 1,5roku a nestál mě dosud ani halíř. Doporučuji.

0 0
možnosti
V

venca68

5. 2. 2010 10:44
Re: U České jsem měl účet více jak

A jaký typ osobního konta máte? V ceníku ČSOB nevidím ani jeden účet bez  poplatku za "cenu konta" (http://www.csob.cz/cz/Csob/Sazebniky/Stranky/Sazebnik-pro-fyzicke-osoby-obcany.aspx#oskonta).

0 0
možnosti

pletiplot

5. 2. 2010 10:23
Poplatky dělají banku bezpečnější

Pokud banka účtuje poplatky, má z nich jistý příjem a nemusí si vydělávat jinak, například investováním do rizikových fondů s velkým, ale proměnlivým výnosem. Případná krize takovou banku položí. V ČR toto nenastalo, v USA bylo takových bank několik desítek. NA druhou stranu většina klientů bezpoplatkové banky používá účet jako průtokový a naspořené peníze má zas u jiné banky, v případě případného kolapsu bezpoplatkové banky přijde o peníze v rozsahu jednotek tisíc korun (které jsou ale pojištěny podle zákona).

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

5. 2. 2010 10:43
Re: Poplatky dělají banku bezpečnější

to je taky pravda

0 0
možnosti
JH

gorythc

5. 2. 2010 10:23
Ucet ZDARMA

To me zase vytaci reklama na jistou nejmenovanou banku, ktera ma ucet ZDARMA. Jenom jaksi zapomeli rict, ze "ZDARMA" je nazev uctu a za jeho vedeni se plati mesicni poplatek. Navic se plati poplatek za kazdou menu, v ktere si ucet vedete. A minimalne v jeden mene ho vest musite ;o)

0 0
možnosti
ZK

SID09

5. 2. 2010 10:39
Re: Ucet ZDARMA

A proč to neřeknete naplno - to se na blogu nesmí či co ? Takovéto tajnůstkářství je k ničemu. !!!!!!;-O

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

5. 2. 2010 10:06
Tak v takovém případě

bych šel k jinému peněžnímu ústavu. Já jsem u ČSOB a jsem spokojený (i když, pravda, některé kauzy mne taky znepokojují: Jako například ta z břeclavi, kdy ČSOB prohlásila, že neodpovídá za to, co dělají její pokladní za přepážkami).

A když bych rušil účet, tak bych trval na tom, že budu platit nejvýš takový poplatek za zrušení účtu, jaký byl v podmínkách při jeho založení.

0 0
možnosti
M

milenkamikes

5. 2. 2010 10:04
pane Králi

bankovní poplatky tady vadí každému, ale ty mi rozpočet neruinují.Vím aspoň, za co platím. Ale: odebíráte elektřinu a plyn?  a nevadí Vám, že tam platíte nehorázné poplatky za bůhví co?

Zkuste se někdy povozit na těchto institucích.VVV

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

5. 2. 2010 10:10
Re: pane Králi

Jenže tady jde o princip: Pan Král platí něco, co si nebjednal. Pošle -li mu někdo na účet Kč 0,01, tak pan Král zaplatí 5 Kč za to, že někdo jiný se mu rozhodl poslat na účet 0,01 Kč. To je nebezpečné: Nemá své poplatky pod kontrolou.

Rozhodne-li se spřátelená osoba banky opakovaně poctít pana Krále darem ve výši 0,01 Kč, může účet pana Krále vybílit ve prospěch banky.

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

5. 2. 2010 10:01
Zruinovat Vás to může

pokud Vám někdo bude opakovaně posílat na účet po desetníku. !!

0 0
možnosti
PH

petrph

5. 2. 2010 9:59
No jo

Jenže Vy to máte asi na běžném účtu. Ze kterýho si ty peníze můžete kdykoliv (za hodinu, zítra, pozítří) zase všechny vybrat , nebo i přes internet či mobil poslat někam úplně jinam. Takže, jak má spořitelna na těch Vašch penězích něco vydělávat, když je musí mít furt pro Vás připravené?? odpověď zní, konkrétně nijak, statisticky se dá odhadnout počet lidí co si tam ty peníze nechají déle, takže se dají půjčit někomu jinému. No a když se to odhadne blbě a bance dojdou volné peníze, tak se položí.

Čili si spíš řekněmete koik by jste zaplatil třeba za uložení peněz v bankovním  trezoru...

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

5. 2. 2010 10:02
Re: No jo

Ale za to, že paníze MÁ na běžném účtu, ze kterého si může peníze kdykoliv vybrat, přece už jeden poplatek platí, ne? Poplatek za vedení účtu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1666x
pozorovatel sama sebe v kontextu společnosti a pozorovatel společnosti v kontextu sebe samého

Seznam rubrik