Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

Nero

12. 9. 2008 8:23
Proč "Pokornému"?

Vždyť je jen moderátor.Odkojen pánem Jánem Riško v osmdesátých letech,mluví a JINÍ k tomu pouštějí dobovou hudbu.Pí Tachecí mu poděkovala,že to dělá dobře a šla do Bohnic.

Ostatně asi i Vy sám,považujete tohoto nadlida zřejmě za šedou eminenci,a proto jste se obrátil na něj.

Hezký den

0 0
možnosti
V

V.K.

12. 9. 2008 9:29
Re: Proč "Pokornému"?

...veškeří dnešní starší lidé jsou nutně odkojeni starými časy - to bych jim nepřičítal k vrubu.

Pan Pokorný není řadový redaktor, proto jsem psal právě jemu. Není zde co z mé strany obhajovat.

Děkuji za váš pohled na věc.

VK

0 0
možnosti
ŠB

Štěpánka Bergerová

11. 9. 2008 23:13
Už jsem přeladila

Léta jsem Radiožurnál poslouchala, nyní už pár měsíců ne. Napsala jsem řediteli i do redakce, připojila se k petici. Také mi nikdo neodpověděl. Vadí mi lascivní moderátoři, jingly, podbízivost a rozjuchanost, ...  Při průpovídce "víte kudy kam" dostávám kopřivku.

Vzdala jsem to.

0 0
možnosti
V

V.K.

12. 9. 2008 8:21
Re: Už jsem přeladila

...jéje, s tou kopřivkou vám rozumím!!! Ty "atributy" "moderního" vysílání by si klidně mohl Radiožurnál odpustit.

Děkuji za názor.

VK

0 0
možnosti
MB

Miloušek

11. 9. 2008 19:54
A ještě jednu věc nepochopím

absolutní nesoulad písniček a reportáží. V reportáži se hovoří např. o novém albu bratří Ebenů a poté co domluví, pustí např. píseň od Madony. Konkrétně už si nevzpomenu, ale vím že už několikrát mně něco podobného zarazilo, když jsem zrovna rádio vnímal.

0 0
možnosti
B

Baker

12. 9. 2008 8:28
Re: A ještě jednu věc nepochopím

To bude možná tím, že playlist vzniká nezávisle na obsahu vysílání.

Nedávno byl dokonce rozhovor s jednou kapelou o jejím novém albu na ČRo. Posluchači měli možnost posílat dotazy kapele. Jeden z nich se tázal redaktora, proč nepustí ukázku z toho alba a hrají stále jiné interprety. Redaktor odpověděl, že by rád, ale že mu to nedovolují řády ČRo, že hudba oné kapely není v souladu s hudebním zaměřením ČRo.

0 0
možnosti
MB

Miloušek

11. 9. 2008 19:45
Už jsem si říkal mockrát

co za tím je. Jestli náš systém tantiém je postaven tak, že rádia hrají jen to co je pro ně nejlevnější, popřípadě toho interpreta a skladatele který "se umí prodat". Nebo jsou za tím známosti, či úplatky? Rád bych si přečet o tom jak to chodí, od někoho, kdo do toho vidí.

0 0
možnosti
V

V.K.

12. 9. 2008 8:15
Re: Už jsem si říkal mockrát

...to je dobrý nápad. Níže tu psal jistý odborník na média - třeba ho inspirujete k fundovanému příspěvku. Dávám tomu zhruba 15% naděje.

VK

0 0
možnosti
V

V.K.

11. 9. 2008 15:58
Děkuji

Děkuji všem přispěvatelům za dosavadní názory. Je patrné, že tento jev pociťuje na svou kůži vícero posluchačů Radiožurnálu. Jsem tedy normální a můžu si oddechnout.

Václav Král

0 0
možnosti
IH

iva.h

11. 9. 2008 15:06
Souhlas

Patřím ke střední generaci, ale mám pocit, že hudbu tam pouští nějaký důchodce. Pokaždé se divím, že některé kousky jsem už třicet let neslyšela, až tady.

0 0
možnosti
HT

Hanouš

11. 9. 2008 14:53
Abych pravdu řekla,

tak jsem si žádného markantního zlepšení nevšimla. Opravdu ne. Připadá mi to pořád stejné. S tou hudbou ale máte pravdu a netýká se to jenom Radiožurnálu, ale snad každého "rádia" které poslouchám.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

11. 9. 2008 14:38
...

Tuto stanici jsem nikdy neposlouchal a asi nebudu... Ono mi stačí naše regionální rádio,kdy při desáté písničce Mekyho Žbirky vypínám po desáté přijímač ...

0 0
možnosti
MH

babca

11. 9. 2008 13:55
Mýlíte se pane!

Ano bývalá ředitelka této instituce slibovala zlepšení, a svého času to i tamo mělo náběh, ale poté, co jí pohodlní zaměstnanci donutili k odstoupení, vše se nám vrací do stavu "Usnul nám spí a v ruce drží desetníček". Ta proklamovaná změna mohla (a měla!!!) projít s paní Tachecí. Ale je fakt, že to byli posluchači, kteří začli s honem na čarodejnice - a milí moderátoři jí v tom nechali.RvRvRv

0 0
možnosti
V

V.K.

11. 9. 2008 14:12
Re: Mýlíte se pane!

Při vší úctě, tento názor považuju za "krásně dívčí", tj. pouze emotivní. Kdo seje déšť, sklidí bouři. Právě jako . (nemocná) p. Tachecí.

Jinak děkuji za příspěvek.

V. Král

0 0
možnosti

ajsek

11. 9. 2008 13:16
pro mě

je po delší dobu poslouchatelný jen "BEAT". Bohužel v našem druhdy krajském městě nenaladíš, jen z internetu poslechneš, ale ADSL stejně nezajistí bezproblémový poslech.

Fakt by mě např.zajímalo, jak je možné že hit maďarské OMEGY a u nás ARAKAINU (?) teď "frčí" na několika stanicích v obou jazykových verzích. Jak to přijde?

Jinak jsem přesvědčený, že spousta věcí od Krausbery, Jasný Páky, Wohnoutů, Pražskýho výběru atd. by se při "uvědomělém" výběru písniček lehce na Radiožurnál vešla bez rizika, že by lidi přeladili. Ale možná tomu moc fandím...

0 0
možnosti
V

V.K.

11. 9. 2008 13:20
Re: pro mě

...každá kapela má ve svém repertoáru "slušné věci" - jde jen a pouze o vůli stanice. Jaké jsou s tím však např. spojené fin. náklady, je otázkou.... Netuším.

Jinak Beat je poměrně dost rockovej - a s Radiožurnálem má společné asi jen slovo "rádio".

Děkuji za příspěvěk!

VK

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1615x
pozorovatel sama sebe v kontextu společnosti a pozorovatel společnosti v kontextu sebe samého

Seznam rubrik