Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

V.K.

30. 7. 2010 22:24
Děkuju

všem zúčastěněným diskutujícím pod mým článkem. Vše jsem si přečetl a jsem zase o kousek moudřejší. Oceňuji, že tu napadalo mnoho vulgarit a většina z vás byla v názorech konstruktivní a slušná.

S pozdravem

Václav Král

0 0
možnosti
V

V.K.

30. 7. 2010 22:25
Re: Děkuju

oprava: nEpadalo (mnoho vulgarit)

VK

0 0
možnosti
LL

Lenka Leon

30. 7. 2010 19:24
Taky jsem single

"Takže (aktivně – jak jinak) čekají a vyhlížejí den, kdy se zjeví ON a pak bude vše jiné. Správné a lepší. " No tak nevim, jak jine singles, ale neberu to tak, ze az se tedy zjevi ON, ze bude vse automaticky spravne a lepsi. Ja jsem se svym zivotem spokojena. Necekam na zadnyho pana bozskyho, nicmene nekdy mi ti ne-singles prijdou, ze maji jakesi komplexy a potrebuji se do singles navazet a ja se tomu jenom potichu smeji... kazdemu z nas to vyhovuje jinak... a pokud si mam vybrat mezi nefungujicim vztahem a svobodou, zvolim svobodu.... Mam muzsky rada, ale kdyz to proste nefunguje, proc se navzajem trapit? Byti v nefunkcnim vztahu a citit se sam..... kdyz to tak nekomu vyhovuje, inu budiz, ale to pro me opravdu neni.

0 0
možnosti
HP

Hroznej puberťák

30. 7. 2010 13:46
Tyhle diskuze jsou naprosto super minimálně v tom,

... že si pak člověk o mnoho víc váží toho, jak to má doma super :-P Děkuji účastnicím a účastníkům za pobavení, takhle na konec pracovníto týdne potěšilo, a vzhledem k tomu, že mám dost naděláno, pomalu se s vámi loučím a jdu si užívat víkendu. Zase někdy V ;-)

0 0
možnosti
TK

honda_mrkos_pajdusakova

30. 7. 2010 14:01
Re: Tyhle diskuze jsou naprosto super minimálně v tom,

tak ti pěkně děkuji za zhodnocení... :-P :-))

0 0
možnosti
ČP

Opinion

30. 7. 2010 13:04
Vysokoškolačky

Ty singlovky se velmi často rekrutují z vysokoškolsky vzdělaných dívek . Ne že bych měl něco proti vzdělání, ale řekl bych že pro reprodukci bílé rasy to není dvakrát dobré

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

30. 7. 2010 13:05
Re: Vysokoškolačky

to vzdělání nebo to odložené množení?;-)

0 0
možnosti
VS

Astaroth

30. 7. 2010 12:45
podnetna otazka k diskusi

Proc si myslite, ze tento syndrom je zcela neznam etnickym mensinam. Nebo nekdo znate single Roma, Romici?

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

30. 7. 2010 12:48
Re: podnetna otazka k diskusi

no vlastně ne......tam se posuzuje jedině schopnost slehnutí........že by návrat k přírodě? ;-D ...někdy by neškodil

0 0
možnosti
RK

Renatus Karmín

30. 7. 2010 12:10
Je to problém

Jeví se to jako neřešitelný problém. Na sto žen se zhruba stejnými nároky připadá sto mužů, ale pouze tak deset z nich těmto nárokům vyhoví. Těch deset si může vybírat, ale vybrat si může každý jenom jednu, přesto, že by zvládl postarat se i o deset. Těch zbývajících devadesát se vlastně už ani moc nemusí snažit, protože vědí, že na ně vždycky alespoň jedna zbyde, protože nemají jinou možnost (pokud tedy nechtějí být samy). Myslím, že by to vyřešilo mnohoženství. Motivace některých mužů by se díky nové konkurenci logicky výrazně zvýšila.

0 0
možnosti
VS

Astaroth

30. 7. 2010 12:38
Re: Je to problém

Mnohozenstvi je mozne jen ve spolecnostech, ktere vedou mnoho vybojnych valek, ve kterych je znacne mnozstvi muzu vybito a prezivsi privezou z vyplenenych uzemi hojnou korist.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

30. 7. 2010 12:02
Autor se trefil naprosto dokonale.

Autor píše: Tyto „mužské vzory“ jsou podle mého dílem televizní tvorby, kinematografie a literatury. Velmi pravděpodobně znatelně zvedají laťku nároků nezadaných třicátnic. A ony zkrátka slevit NEMOHOU. Znají totiž svou cenu a „přesně vědí, co chtějí“. Takže (aktivně – jak jinak) čekají a vyhlížejí den, kdy se zjeví ON a pak bude vše jiné.

A na to mu odpovídá blogerka Katka1: Víte, pane autore, kdo je ideální chlap. Více mých kamarádek se shodlo, že Luke z Gilmoore Girls. Zkuste na to někdy mrknout.

A pozoruhodné je, že mu na to takto odpovídá pod titulkem "mýlíte se, autore" ;-D

0 0
možnosti
KZ

Katka1

30. 7. 2010 12:27
Re: Autor se trefil naprosto dokonale.

Ačkoli jste zřejmě naprosto přesně pochopil, co jsem tím chtěla říct, tak si prostě musíte rýpnout. Ano, samozřejmě jsem se špatně vyjádřila. Luke z Gilmoore Girls má skutečně k ideálu dost daleko.

A stejně jako všechny rozumné ženské, nehledám ideál, protože sama nejsem ideální. A to, co je žena schopna u muže ustát a co nikoli, se stejně projeví až během vzájemného soužití, takže jakékoli sepisování tabulek pro a proti stejně nemá smysl.

0 0
možnosti
ČP

Opinion

30. 7. 2010 11:58
Taneční .

Asi to s tématem článku moc nesouvisí, ale přivedlo mě to na vzpomínku z mého mládí z tanečních . Je to krásná česká tradice . Tam jsem poprvé viděl na vlastní oči jak živelně probíhá výběr .  Stáli jsme naproti sobě řada „pánů a dam“ vzdáleni od sebe přes celý sál a mistr řekl „pánové zadejte se“ .  V tom okamžiku začal úprk pánů a okolo těch pohlednějších dam se začal tvořit dav a naproti ty řekněme méně pohledné stáli nepovšimnuty . Až mnoho let potom jsem si uvědomoval jak se vlastně mohli cítit .

 Takhle probíhá výběr , ty single třicátnice jsou vlastně ty které ať už z jakéhokoliv důvodu zůstali stát nepovšimnuty.  Jejich atraktivnost pro opačné pohlaví den ze dne klesá .  

0 0
možnosti
HP

Hroznej puberťák

30. 7. 2010 12:01
Re: Taneční .

Jo jo, hezké vzpomínky. Já měl info od spolužáků, co měli první hodinu o dva dny dřív než já, tak jsem aspoˇm mohl připravit. V jádru šlo o to, že kluků bylo na začátku tak o 30 víc než holek, páč kluci měli vyšší úmrtnost, takže v počátku musel být člěk rychlý. No a také říkali, že se nedá vybírat, že prostě jdeš rovně a rychle, jinak smůla. To se mi nelíbilo, takže už když jsme stáli ve špalírech naproti sobě a mistr povídal, jsem si vybral. trochu šikmu, takže jsem musel být fakt rychlej, ale vyšlo to :-)

0 0
možnosti
DO

Dasa.O

30. 7. 2010 10:39
řekla by .................

Já bych teda řekla , že to tak nějak asi bude. Myslím si, že o podsouvání nečeho zde nemůže být řeč. Máme to prostě zakodované musíme si vybrat samečka který , mimo toho že má jasno, tak je  i uspěšnej = má prachy a pochopení :-)

Dyk ale co s váma chlapy jinýho když už by jste ani nevydělali na potřeby rodiny......

:-/

0 0
možnosti
BD

Boulder Dash

30. 7. 2010 10:47
Re: řekla by .................

a co s zenskou, ktera si me bere jen pro prachy? Prachy budou fuc a ona s nema.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

30. 7. 2010 10:32
kdo je větší bloud?

závody o to, jestli je singlovká větší kráwa nebo kritizující muž větší wůl.......nenaleznou snadno vítěze. ;-)

Každá dáma i nedáma ať požaduje, co libo.....jestli nalezne odezvu, je druhá věc.....velká část mužské chásky prostě rozmlsanou micku pošle do "někam" a nebo se najde někdo, kdo ji chce.

Stejně zvláštní je durdit se, že muži chtějí často ženy brát jen jako subjekt, který se osouloží a pak ještě vypere a vyžehlí.....taky to nemá cenu kritizovat.....proč by nemohli šovinisticky poptávat cokoli si vzpomenou? Jde jen o to, jestli nějaká ochotná existuje.

Takže hudrovat, že "JÁ JSEM PROSTĚ TAKOVÝ/Á" a ostatní se musí přizpůsobit, je na kočku.....buď nabídka nalezne poptávku nebo ne. puntík.;-)

0 0
možnosti
HP

Hroznej puberťák

30. 7. 2010 10:36
Re: kdo je větší bloud?

Nazdar kočičáku, jak se vede?

Inu, závody, tyhle diskuze jsou vždycky jen oddechové zpestření, a vyhrává se většinou momentálně podle toho, koho je v dané diskuzi zrovna víc, nebo spíš kdo má ostřejší jazýček, potažmo pero. Nevyřeší to pochopitelně nikdy nic, protože ty nesoudné pipiny a troubové se nijak nezmění a navzájem o sebe nestojí, vždycky každý chce přesný opak, takže v tomto ta situace zůstane patová. Ale ty přestřelky jsou prostě kouzelné, za ty to stojí ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1666x
pozorovatel sama sebe v kontextu společnosti a pozorovatel společnosti v kontextu sebe samého

Seznam rubrik