Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

anžto

26. 2. 2009 11:08
zažila jsem lepší:-)

nejlepší jsou takoví tí free manažeři. hehehe:-) ještě teď když si vzpomenu, tak se směju. Blábolí o ničem, na vaše otázky o čem ta práce vůbec je, nereagují, ale jsou hrozně cool a od vás chtějí taky abyste byli cool. Pak se dozvídám, že jsem postoupila do "druhého kola", přicházím další den a při čekáním slyším z kanceláře "team pokřik", v tu chvíli už mi bliká červená v hlavě a dávám se na úprk. Za pár dní náhodně potkávám slečnu, kterou jsem potkala na prvním kole. Ptám, se jak to dopadlo - no nakonec se ukázalo, že šlo o dealerství - od dveří ke dveřím - ale jinak byli všichni hrozně cool!;-D

0 0
možnosti
V

V.K.

2. 3. 2009 18:21
Re: zažila jsem lepší:-)

...rozumím. Svého času jsem se stal obětí zinscenovaného prodeje nějakých šuntů. Taky nábor na "dealery". To bylo doslova psycho. Nakonec jsem byl vyhodnocen jako nevhodný... vyslechl jsem si o sobě pěkné věci.  

Děkuju za reakci.

VK

0 0
možnosti
KP

kami_cze

26. 2. 2009 10:57
můj pondělní pohovor

místo: státní podnik, centrála na Praze 1; aktéři hry: já + dalších 14 lidí sedících v jedné místnosti; dění: hodina pohovoru sjednána na 10:00, pohovory začaly až po 11:00. žádná omluva ani vysvětlení, žádné nabídnuté občerstvení ani možnost si nějaký nápoj zakoupit. prostě nic. potom jsem se konečně dostala na pohovor - chlap evidentně znuděnej faktem, že tam vůbec ten pohovor vede - koukl na mé CV, aby zjistil jméno a toť vše. "řekněte mi něco o sobě". no tak jo blablabla o předešlý práci blablabla co umím. a on na to, ať řeknu něco anglicky. to už bylo nutný upustit parní hrnec - "chování Vaší společnosti vůči potenciálním zaměstnancům rozhodně není na úrovni a bohužel se nikdo ani neomluvil za špatně naplánovanou akci, která připomíná spíše nějaký špatný žert. nemám vůbec chuť postoupit do druhého kola a tímto bych to ukončila". prý "do týdne se Vám ozveme". řikám NE!!! na tohle fakt nemám náladu. snad to dnes vyjde lépe. kéž by. chci práci. sakra, vždyť nejsem tak špatná.

0 0
možnosti
V

V.K.

2. 3. 2009 18:26
Re: můj pondělní pohovor

...no to je jako ze slabikáře! Dneska to někteří podnikavci berou jako přehrabování se materiálem - plevy sem, zrna tam. Bez servítků. Já např. nechápu, proč si zvou tolik lidí, když jim pak nedokážou dopřát jakoustakous důstojnosti. To totiž nejsou ve své podstatě personalisti, ale obyčejní veksláci.

Děkuju za příspěvek!

VK

0 0
možnosti
JM

mmachtri

24. 2. 2009 17:12
Re: Re: he he

já taky nežiji trvale v Praze, ale znám povětšinou pražské 4* a 5*, proto mě to zajímalo ;-)

0 0
možnosti
JM

mmachtri

24. 2. 2009 17:11
Re: Re: he he

já taky trvale nežiji v Praze, ale znám povětšinou jen ty Pražské 4* a 5*. Proto mě to zajímalo ;-)

0 0
možnosti
JM

mmachtri

24. 2. 2009 15:14
he he

vzhledem k tomu, že se v prostředí hotelů pohybuji hodně, mě to nepřekvapuje. jen by mě zajímalo, který hotel to byl (bylo-li to v Praze)...

0 0
možnosti
V

V.K.

24. 2. 2009 15:24
Re: he he

...nikoli, přeslavná Praha to není - lidé žijí i mimo ni. Jde o hotel Dvořák (řetězec OREA) v ČB.

VK

0 0
možnosti
I

intermitente

24. 2. 2009 15:04
Řeka ...

Vy ( i já) stojíme na břehu, kde jsou ti nezaměstnaní a na protějším břehu ti zaměstnaní. Mně už vadí, když mi neřeknou přímo: " Děkujeme nechceme".

Myslím si, že když teď dokážete popsat ( a popisujete) svou situaci, že určitě tu životní zkoušku zvládnete. Od toho místa TRYSKEM pryč samozřejmě. Nejsou tak dobří, aby jste tam dělal.

Bojujte dál. Zdravím ...R^

0 0
možnosti
V

V.K.

24. 2. 2009 15:10
Re: Řeka ...

Děkuju za milou reakci! Jo jo, zvládnu to  :-)  Taky mě ta hra už unavuje. Kolikrát nejde ani o reálnou kvalifikaci, ale o jakési nadpozemské schopnosti... Kolikrát aby člověk předem udělal herecký rychlokurz. A o zpětné vazbě si ani netroufám snít.  VK

0 0
možnosti
A

andrejaaa

24. 2. 2009 13:55
chápu

Chápu, je to drsné. Je to trh s otroky. Za co nejmenší peníz nakoupit schopné lidi...

0 0
možnosti
V

V.K.

24. 2. 2009 13:13
Děkuju

za názor. Ano, není to jen jednosměrka. Na mně to rozhodně nějaký dojem nanechalo. Mě jen nejde do hlavy, jak se toto může stát v renomovaném hotelu...  Vše dobré. V. Král

0 0
možnosti
PCB

Princess Consuela

24. 2. 2009 13:04
Od toho ty pohovory jsou

ne jenom vy se tam máte prezentovat firmě, ale taky firma se má prezentovat vám, a tedy máte možnost právě na tom pohovoru zjistit o firmě co potřebujete a zda vám bude vyhovovat tam pracovat nebo ne. vy jste zjistil že ne, šel jste domů, a budete zkoušet jiný firmy, správně? tak kde je problém?

0 0
možnosti