Diskuse

F-I-A-S-K-O

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ ha! Pro mne velmi aktuální anabáze z počátku léta. Nástup do nové práce=pro závodního doktora si obstarat výpis z karty od obvodního doktora - nemožno, má 3 týdny dovolenou a zamčenou kartotéku...U závodního dr. ukecáno, ovšem až na místě zjištěno, že po mě chtějí v hotovosti 650,-!!!kč za čtvrthodinovou prohlídku(údajně po 3 měsících zkušební doby proplaceno), ke které nakonec nedojde, protože po 3 MĚSÍCÍCH NEZAMĚSTNANOSTI NEMÁM TYHLE PENÍZE NEJEN U SEBE, ALE ANI NA ÚČTĚ...Horečné obtelefonování kamarádů, bingo a druhý den prohlídka...Nervy, peníze, čas...Za co, pane bože? ;-€ Proč nemůže mou schopnost vykonávat určitou práci posoudit můj obvoďák, který mne zná výrazně delší dobu? A za co 650,-? Za poslech, pohmat, tk, moč lakmusovým papírkem?

0 0
možnosti
Foto

...krásná ukázka ze života, děkuji. Takže když už člověk práci najde a že už to je zázrak, náš příkladný stát mu hodí pod nohy jen pár dalších klacků. Klacek jeden pitomá!

0 0
možnosti
VK

Samozrejme jsem myslel blogerske vvzdelani o vasem osobnim by mi strach nedovolil pochybovat

0 0
možnosti
VK

To patrilo k panu hermankovi

0 0
možnosti
VV

Máte pravdu. Je to blbinec.

0 0
možnosti
Foto

Václave, nepsal jste někde, že zde nežijete? To vše čerpáte z novin nebo z televize? Já zde žiji nepřetržitě, i když s nějakými těmi přestávkami a moje zkušenosti se závodními doktory nejsou vyloženě negativní a když jsem pracoval v ČEZ, byl vyloženě pozitivní.

Naše závodní lékařka seděla v Charvátově ulici naproti pivnici U Jelínků, ale když jsem byl po operaci uznán práce neschopným, šel jsem na pivo a na guláš k Pinkasům. Ti jsou nedaleko a otvírali v sedm ráno.

0 0
možnosti
VK

Pane Hermanku, trochu vzdelani by to chtelo. Pak snadno zjistite, ze zde figuruje jeste jeden Vaclav Kral, se kterym nemam nic spolecneho.

0 0
možnosti
JD

kartu Vám žádnej obvoďák do ruky nedá, vyhotoví vám výpis z karty, který zůstane závodnímu a nemusíte ho vracet

0 0
možnosti
DS

...a zaplatíte za něj tučný poplatek, nebo už ne? Kdysi, když jsem ho potřebovala já, stál výpis z dokumentace 300,-. Pro zaměstnance, co mají dvanáct hrubého, jsou tyhle prohlídky fakt terno, to zase někdo vymyslel zadelí...

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1666x
pozorovatel sama sebe v kontextu společnosti a pozorovatel společnosti v kontextu sebe samého

Seznam rubrik