Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lynda

27. 7. 2010 21:45
loveparade

prominte,ale  nemohu  ty podrobnosti psat.snad  za par tydnu,nebo....  tady u nas  o tom  mluvi vsichni.vsichni ti  co to nezazili a nevi jake to je vydet mlade lidi bezvladne lezet na zemi,nebo jake to je  nemohoutnost nekomu pomoci.snad jednou prijde pravda najevo.nemohu v noci spat  a bojim se  tmy,porad se toho nemohu zbavit.snad  to jednou prejde,dekuji za ucast                                                                                                 lynda

0 0
možnosti
PB

belansky

27. 7. 2010 7:39
Děsivé a svým způsobem příznačné,

všichni hledáme a máme právo hledat ztracený ráj. Pohříchu často nacházíme jen zející bránu pekla. Až opadne první šok, zbude nekonečný stesk za mrtvými, bolest raněných, zmatek statisíců, které vyvázly.... Někdo bude označen a obětován a za rok za dva se totéž inferno někde zopakuje. Ano, jsme a budeme jako ty můry s neodolatelnou touhou spálit si křídla a je jedno, jestli nám k tomu bude hrát techno, nebo Devátá. Někdo měl myslet, myslet i za ten dav, ale třeba víc myslel na sebe a nebo nemyslel vůbec. Poslouchám i techno, já stárnoucí blázen, ale venku jsem byl jen jednou. Teď nejčastěji poslouchám a vlním se doma. Ne že by mě to netáhlo ven, ale v mém věku... Byl bych tam za taťku, nebo za blázna. Vlním se, popíjím, co dům dal a když je všeho dost, schovám láhev na zítra a jdu na pelech. Ochcávat se nemá nic, ani hledání ráje.

0 0
možnosti
V

V.K.

27. 7. 2010 11:22
Re: Děsivé a svým způsobem příznačné,

...to píšete více než trefně - děkuju za váš příspěvek!

VK

0 0
možnosti
U

UrsusLuin

27. 7. 2010 0:07
.

Co k tomu dodat. Nemůžu si pomoct, ale podle informací, co mám z médií k dispozici, mám pocit, že parta totálních kr*ténů (a vsadím se, že to bohužel nebyli ti ušlapaní, ale ti ušlapávající) dělala kraviny, lazla, kam neměla, snažila se to urychlit a ochcat a dopadlo to špatně.

0 0
možnosti
L

lynda

26. 7. 2010 22:52
loveparade

ten  clanek zni  melancholicky  a  hezky.realita  byla  bohuzel uplne jina.byla jsem tam a ztratila  jsem tam nejlepsi kamaradku.co k tomu rict....... snad jen  to,ze  to  nikomu  nepreji a ze  bych  nejradsi vratila cas zpadky.

0 0
možnosti
V

V.K.

26. 7. 2010 23:09
Re: loveparade

Přijměte moji soustrast. Uvažujete, že byste to dění popsala?

VK

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1666x
pozorovatel sama sebe v kontextu společnosti a pozorovatel společnosti v kontextu sebe samého

Seznam rubrik