Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Nejvíc se mi líbí, jak tihleti mimoňové ví naprosto přesně, co si kdo myslí, co kdo chce nebo chtěl, co by nejraději udělal - neudělal ... Prostě brouci Pytlíci v akci.;-);-D

1 2
možnosti
Foto

To jsou zmatky v hlavě. :-(

2 1
možnosti
JR

J42a85r64a 82R33a76n74k

21. 8. 2014 18:04

Ano, nesmime zapomenout, zili jsme nedaleko hranic, hluky tanku letadel...to se mohlo libit pouze tem, kteri je pozvali. My ostatni jsme byli v soku, jak a proc je mit dnes rad? Mohu mit uctu k nekomu, kdo poslapal i ten maly zbytek prav, ktere jsme meli? Ne byl to hnus, znasilneni naroda.RvRvRv

1 2
možnosti
JJ

J45a44n 29J61o24š91t

21. 8. 2014 18:07

Ale jak čtu Vaše reakce, komunistické (a postkomunistické) "znásilňování" obyvatel ruské národnosti Vám očividně nevadí. Možná je pro Vás Rus to samé jako ještě nedávno pro Němce ŽID ?

1 1
možnosti

Pane autore,

je hezké, že tady vykládáte moudrosti, které jste nabyl v našem školství a které vždy řádně papouškovalo propagandu režimu, neboť vaši učitelé a profesoři jsou stále stejně státními zaměstnanci.

Líbí se mi i vaše iniciativa "bezkomunistu.cz," jen má téměř 25 let zpoždění. Váš současný boj proti komunistům, je spíše úsměvný.

To výročí Okupace 21. srpna 1968, patří v rámci piety těm, kteří v rámci odporu proti okupantům zahynuli, ale je to i oslava odporu naprosté většiny občanů proti okupaci, kteří podporovali progresivní křídlo ÚV KSČ vedené Alexadrem Dubčekem, tedy komunisty, kteří chtěli demokratizovat socialistickou společnost.

Nejlepší je psát o tom, co jste prožil.

3 3
možnosti

Kdyby nebylo Majdanu, patřil by Krym dodnes Ukrajině. To je potřeba mít na paměti. Krym prostě neuznal majdanský puč a rozhodl se odtrhnout.

Pokud jde o separatistický východ, tak separatisté tam v počátcích žádné zbraně nepotřebovali. V květnu dokonce uspořádali referendum o osamostatnění. Chtěli následně uspořádat i referendum o připojení k Rusku, ale Moskva jim to rozmluvila. Teprve poté, co Kyjev poslal proti separatistům armádu, začali se separatisté vojensky bránit.

Je také potřeba připomenout, že v roce 1968 Slováci prosadili, aby se Československo federalizovalo. Tedy požadovali tehdy to, co dnes východní Ukrajina. Narozdíl od Kyjeva ale Praha neposlala na Slovensko proti slovenským separatistům tanky a letectvo.

9 3
možnosti
AP

nebo by si rusi vymysleli jiný zástupný důvod k obsazení Krymu. Znáte to, když chce psa bít ...

5 1
možnosti
PH

Asi Vám profesoři na fakultě zatajili jak pomohli vydatně k vzniku Sovětského svazu a VŘSR v zemi, kde gramotnost byla sprosté slovo. Zvláště Německo má tom tom vydatnou zásluhu a pokračovatele si doplňte sám.

3 2
možnosti
IM

I93v50o 73M90i11l74d24a

21. 8. 2014 14:52

jak člověk s takovým chaosem v hlavě může studovat na UK? chlapče, zruš trávu a jiné "životabudiče" a až budeš čistý, hluboce se zamysli (jsi-li ještě toho schopen) a teprve pak si přečti, cos to vyblil.

a vám, páni profesoři, tenhle rozumový invalida je skutečně ve vaší společnosti? to se tedy máte čím chlubit..............

4 10
možnosti
VL

Rozumový invalida jste nejspíš Vy sám. A netykejte cizím lidem! A už vůbec je neobviňujte z braní drog!

11 3
možnosti
PK

Jen jednu poznámku - dotyčný se naváží do proruské propagandy, a sám je klasickou obětí té protiruské, naší propagandy. Jak může někdo tvrdit, že narozdíl od Majdanu se hned na východě začalo válčit, že tam někdo přišel s kulomety?

ČT a české internetové zpravodajství lhalo o Majdanu, lhalo o Krymu, lhalo o Oděse, lže o Donbase, nebo záměrně manipuluje s pravdou. O čem např. ČT nelhala, bylo RUSKÉ JARO. O tom totiž vůbec neinformovala, stejně jako neinformuje o akci Save Donbas Peaple. O těchto dvou akcích český divák nic neví, byť to jsou tak závažné a podstatné věci.

Zkrátím to - v březnu a dubnu probýhalo na JV Ukrajiny Ruské jaro, kdy se v ruskojazyčných městech demonstrovalo, a to každý víkend. někdy se za víkend sešlo na náměstích celkem až 500 tis. lidí. Demostrovalo se proti Majdanu, za práva ruskojazyčného obyvatelstva. V té době města jako Oděsa, Charkov, o městech v Donbase ani nemluvím, patřila proruským. Nebyla vidět jediná ukrajinská vlajka, všude ruské. Po řádění ukrajinských nácků v Oděse a Charkově se situace otočila o 180 st. Dnes tato města ovládají banderovci.

10 9
možnosti
IH

Lžete, i na proruských webech uvádí účast jen několika tisíc lidí.

A vedení uvedených měst nemá s banderovci nic společného, stačí se podívat na Wikipedii.

4 0
možnosti