Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dámská sukně je jeden z nejkrásnějších vynálezů lidstva.

A kdyby Vás to trápilo: co taková Tina Turner, Judy Garland... v Čechách bychom určitě také našli příměry.

Otázka dne totiž zní, že jde o to, jak to dotyčná dáma nosí. Jak to umí prodat. Stydět se můžete klidně i v maxi...

A kdyby Vám došly nápady - stačí si brát každou ponožku jinou a taky s tím nějaký čas vystačíte. :-)

Děkuji a karma.

0 0
možnosti
PS

P38e34t79r 37S74k15á65c60e50l

14. 4. 2020 22:02

Poznámka k sukni - moudří tohoto světa se shodnou, že právě vy ženy sukní nabíráte energii.Energii proudící z matičky Země. Jak jinak si vysvětlit, že naše ženy nyní i v minulosti překonávají a překonávali denně problémy, nad nimiž by leckterý muž zkolaboval. Viz rodiny se šesti a více dětmi.A všechny byly dobře vychované, stát z nich měl radost, užitek. Platí: Sir William Gerald Golding (19. září 1911 - 19. června 1993, Nobelova cena za literaturu)

„Myslím, že ženy jsou bláznivé, když se snaží vyrovnat mužům. Jsou mnohem lepší a vždycky byly. Cokoliv ženě dáš, vždycky to udělá lepším. Dáš-li jí spermii, ona ti dá dítě. Dáš-li jí dům, dá ti domov. Dáš-li jí potraviny, udělá ti jídlo. Dáš-li jí úsměv, dá ti tvé srdce. Cokoliv jí dáš, to znásobí a rozšíří. Takže pokud se k ní chováš jako vůl, buď připraven, že dostaneš kopu hnoje.“

2 0
možnosti
  • Počet článků 525
  • Celková karma 12,75
  • Průměrná čtenost 321x
Zážitky a postřehy matky tří dětí na cestě z moravské metropole do obce Omice. Co můžete očekávat, pokud opustíte panelákový byt a vrhnete se do rekonstrukce kouzelného staršího domu za městem a péče o rozlehlou zanedbanou zahradu.

Seznam rubrik