Diskuse

Zabijačka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J93a43n 67F50r13o14l35í45k

13. 9. 2014 16:54

Mě tam chybí jen ten gulášek někdy v pozdní odpoledne, kdy už poklízíme a jen míchači pracují u kotle se sádlem a škvarkami a u druhého s černou polévkou. To je doba, kdy už venku přituhuje a všichni se sejdeme v kuchyni, dáme čaj i štamrdli a ten gulášek.

0 0
možnosti
Foto

Také jsme doma zabíjeli každý rok, na mě vždy připadlo špejlování. Jednou jsem se to naučila (je to jednoduché) a už mi to zůstalo.

Do prejtu jsme museli upéci domácí veku, já bych tam klidně dala tu kupovanou, ale to nešlo. A protože dřív nebyly mrazáky, maso se zavařilo do zavařovaček a jedli jsme to v průběhu roku. Moc mi to nechutnalo, zamrazené maso je lepší.

A jako děti jsme produkty ze zabijačky nechtěli (jitrnice, prejt, guláš), ale teď v dospělosti bych si to ráda dala.

0 0
možnosti
Foto

opravuji - nechtěly.

0 0
možnosti