Diskuse

Špekáčky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nojo, chce se mně to napsat: dobře ti tak, když nakupuješ v hyper- super- a dupermarketech. Kvalitní suroviny nejsou podpultové zboží, prostě se stačí jen doptat, kde je třeba pořádné řezník. A cenově člověk nezapláče, protože mírně vyšší ceny jsou vyrovnány vyšší výtěžností suroviny. A kromě toho se člověk nají bez odporu, s chutí! Jakože fakt! :-)

0 0
možnosti

Divím se, že tento problém po zavedení normy na špekáčky ještě existuje. Jinak se špekáčky z Globusu koupené u pultu se Vám to nestane. Říkalo se to ještě o HORECA z Makra, jsou tuším z Tišnova. Jako nepřítel starých špatných časů musím v tomto případě ustoupit - před r.1989 by se to nestalo.

1 0
možnosti

P73e19t21r 68M37u34r89č94e21k

16. 7. 2014 16:58

Buřty NEKUPOVAT v řetězcích,ikdyby je dávali zadarmo nebrat.Je to jenom pojivo,žádné maso.Zásadně kupuji u řezníka.Zažil jsem to samé že na konci klacku mi zůstal kus ohořelé pneumatiky a ani ten pes to nežral.

0 0
možnosti

Krasne napsano;-) Kvalita burtu je opravdu mizerna, zvlaste v nekterych retezcich. S manzelem bydlime v Praze a kdyz jedem nekam na vylet s umyslem opekat, nejradeji si kupujeme burty primo tam, kam jedeme, od malych vyrobcu. Ale to v dnesni dobe bohuzel taky neni 100% zaruka. Nicmene pribeh ve mne i pres svuj neslavny konec evokoval prirodu, leto, pohodu. Minuly tyden jsem stravila dovolenou v prirode, uteklo to jako blazen, ted sedim v kanclu a "trpim". Chci zavest letni dva mesice prazdnin pro zamestnance jako maji skolaci, samozrejme za prumernou dvoumesicni mzdu;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 793x
Přebarvená blondýna

Seznam rubrik