Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

Komentář Václava Nového z 22.2.2017: "Na Bostonske Universite se mym nejvetsim zajmem stala teorie programovani, zvlaste pak formalni zpusoby programovani, a tak je tomu doposud.

Pricinou byl predmet, ktery ucil Ed Cohen, az do dnes jeden z mych nejlepsich pratel. Nejaky cas pozdeji po studijich jsme se spolu s Edem potkali na stejnem pracovisti, Teleprocessing Inc.

Formalni metody byly tehdy cerstvou novinkou nebylo snadne rozlisit spatne myslenky od dobrych a jako vzdy, nejblbejsi pristup nakonec zvitezil: OOP (objektové programování - pozn. autor).

Byly take odlisne pristupy od odlisnych lidi: Edsger Dijkstra, Wim Fein, Ronald Backhouse, Joe Morris, Netty Van Gasteren, Richard Bird, Rob Hoochewort ... to jsou ti, na ktere si mohu ted vzpomenout. Jednou pri pokecu s Edem o nasem oblibenem predmetu Ed prisel s myslenkou "co kdybychom usporadali konferenci nebo letni skolu se vsemi lidmi, o ktere mame zajem"... Jak jsme rekli, tak jsme taky udelali. Napsali jsme vsem tem osobnostem, zdali by mely zajem. Prekvapive, vsichni meli zajem!

Nase spolecnost nas podporila (nakonec ta konference vydelala spolecnosti dobry prijem, cena byla asi $1200 za osobu s ucasti asi 100 lidi). Letni skola musela by v nejhonosnejsim, nejpeknejsim, nejnoblovatejsim miste v Americe. Tim se nam zdal Newport, Rhode Island.

Navzdory vysoke cene, skola se zaplnila a ukazala se velice uspesnou. Viki byla "skolni" fotografkou, coz byl velice nevdecny ukol. Vzdelanci jsou casto nespolecensti lide, ktere je nemozne sehnat dohromady k foceni. Nicmene Viki je zvladla perfektne a prinesla neuveritelne prekrasne fotky, pozdeji vsichni ti nemozni lide se prosili o fotecku, jak to tak byva."

0 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 332x
Bezpečnostní analytik a občasný publicista.

Seznam rubrik