Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

"Kazda demokracie prubehem casu se stane vedenim silneho jedince, tedy diktatora." Toto jsou myslenky Sokratese (+399 BC) Mel pravdu. Az do roku 1786. Zde vznikl dokument, ustava, ktera drzi tuto republiku jeste dnes, po 232 letech bez diktatora. Demokracie nejvyssiho stupne!

Kniha, kterou se ohrazuje pan Ksir, nezna zakladni organizacni paragraf ustavy z 1786. Tento paragraf, prevzaty od francouzkeho myslitele, otcove te ustavy ten paragaf vepsali do tohoto dokumentu a jmeno toho francouze, pod ten paragaf te ustavy, napsali

"Checks and Balances" je ta cast te ustavy. Obsah a definici najdete na strankach encyklopedii.

0 0
možnosti
Foto

Demokracie, bůh který selhal. takto se jmenuje kniha od Hanse Hermana Hoppeho, kde velmi podrobně vysvětluje, že toto selhávání demokracie ve velkých státních celkách, je systémová chyba, kterou nelze odstranit.

1 0
možnosti
JP

J19o58s43e28f 44P95o93t79r

22. 12. 2018 23:27

samozřejmě máte plnou pravdu. Ale neuhodil jste hřebíček na hlavičku. Ani vy, ani nikdo jiný se nezabývá myšlenkou co vede islamisty k přesvědčení, že jejich ideologie je nejlepší a že jednou "islám bude dominovat světu". Je to jejich přesvědčení, že jsou nejmorálnější společnost na světě. Bohužel je nutno říci, že mají poloviční pravdu, ne ti muži, bojovníci, ale jejich ženy jsou jednoduše morální. České, středoevropské, evropské ženy jsou prostě promiskuitní a to odporuje lidské přirozenosti, všechny sociologické výzkumy hovoří o tom, že z mužů se stávají bačkory, včetně snížené aktivity spermií.

Musíme se bát, pokud se nezměníme. Ale můj názor je, že už je pozdě.

0 2
možnosti
Foto

Váš príspevok vcelku dáva zmysel, ale nie v tej časti, kde hovoríte, že promiskuita je neprirodzená. Určite nie som jediný muž, ktorému sa v živote páčilo mnoho žien, a niekedy aj viac naraz. Promiskuita nie je ľuďom neprirodzená, ale nie je v súlade s akýmsi elementárnym poriadkom spoločnosti. Vytvára to chaos - kto je vlastne koho otcom či matkou? Kto je koho ženou a kto koho mužom? Teda konkrétne to vytvára chaos v identitách ľudí a tým potom aj v spoločnosti ako takej. Ale neprirodzené to nie je.

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 352x
Publicista, človek ochotný hovoriť aj počúvať. Zaujímam sa o Slovensko a Česko, ich dejiny aj súčasnosť.

Seznam rubrik