Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......MOžná je to mimo téma, včera večer jsem poslouchal v TV Vašeho presidenta KIsku. Nezávidím Vám ho. Zlatý Zeman. Ten se v kauze Kuciak také projevil jako super aktivista. Ten přikládal pod kotel, jen aby to rozdmýchal!

Pořád mi vrtá hlavou, jak novináři vyburcovali po několik dní protesty proti Ficovi. U nás by se to asi nestalo.R^R^R^

2 0
možnosti
DH

Vážený, u nás je to úplně stejné, ČT a ČRo jsou v podstatě protivládní, pokud tam je nějaký politický pořad, tak se střídají reportéři s aktivistických novin dokolečka, uslyšíte tam pouze jeden názorový proud, podobné aktivistické deníky, které jste vyjmenoval máme tady také, např. Aktuálně.cz, Lidovky.cz, které paradoxně vlastní Babiš, ale všichni redaktoři jsou protivládní, Bakalovy Hospodářské noviny, do jehož stáje patří Reflex, Respekt, velice výživné je nenávistné Šafrovo fórum. A pokud by těchto jednostranných informací měl člověk málo, tak si ČT a ČRo pozve od vás hlavně další aktivistické novináře jako je ten příklad s deníkem N, SME. Pokud se chce člověk dozvědět trochu vyváženější informace, musí pořádně hledat, ale v těch, které jsem vyjmenovala je bohužel nenajde.

2 0
možnosti
Foto

Vďaka za prehľad situácie v ČR. Ono dobrým vodítkom k tomu, dopátrať sa k pravde, je okrem iného pozrieť si čisto agentúrne spravodajstvo, na samotných stránkach agentúr (u nás TASR, SITA). Žiadne spravodajstvo nie je úplne objektívne, ale tam je o to najväčšia snaha.

1 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 352x
Publicista, človek ochotný hovoriť aj počúvať. Zaujímam sa o Slovensko a Česko, ich dejiny aj súčasnosť.

Seznam rubrik