Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

ozdoba

22. 7. 2008 9:47
hezky napsáno, slova a myšlenky,

které by se snad daly tesat...!!! Náš první prezident, pan Masaryk, že byl nějaký demokrat a když shledal někdy stávku nezákonnou, dal ji bez milosti rozehnat policajty s puškami.... a to měla policie udělat i s tímhle Štěchovým stádem..... R^;-DR^

0 0
možnosti
B

Bigben

21. 7. 2008 16:35
Takže:

To ty jsi přímo (takříkajíc existenčně) závislý na výsledcích práce té tupé nepřemýšlivé lůzy. Nebýt jich, pošel bys hlady. Ano - ti, jimiž tak pohrdáš, jsou jistě méně inteligentní (což se pozná třeba tak, že po barech nečtou antickou literaturu) a jsou asi i snadno manipulovatelní. Kdyby takoví ale nebyli, kdo by nás všechny živil, kdo by vyráběl předměty denní potřeby, kdo by k nám domů přiváděl vodu a energii atd.? Vychytralí, kriticky uvažující jedinci asi nebudou za pár šupů okopávat brambory nebo odvážet odpad. Navíc právě skutečnost, že dav je manipulovatelný, ti umožňuje pracovat "v reklamě". Těžko si představit, že by reklamní společnosti dosáhly nějakého úspěchu ve společnosti intelektuálně nadprůměrných skeptiků. Takže až příště potáhne zaslepený dav Prahou, jdi jim z cesty. Zalez někam do baru na Letné a oblbuj tam nějakou slípku, která ti tvé žvásty (alespoň dočasně) sežere. Protože kdyby  lůza prozřela, mohl bys být první, kdo si bude horko těžko hledat obživu...

0 0
možnosti
PK

ghostik01

21. 7. 2008 17:08
Re: Takže:

Pochopil jsi, co jsem psal Bigbene? Já jimi nepohrám, nepohrdám lidmi, kteří dělají manuálná práci! To jsem nikdy nenapsal, stejně jako, že chci, aby všichni lidé prozřeli a já tak přišel o práci ;-)

Rikal jsem, že pohrdám lidmi, kteří stávkují a ke stávce zneužívají pracujích! a když se podíváš, jsou mezi nima i vysokoškolky vzdělaní lidé...

Nejdřívě pořádně čti, než napíšeš takovou kravinu ;)

0 0
možnosti
MM

slavek133

21. 7. 2008 15:56
docela

mě překvapilo kolik stávkujících chodí na blogy.Jasná karma,bezva vyhodnocení bolševické akce a přeji stávkujícím ovcím,aby prozřeli/y/ a zjistili/y/pro koho,že to stávkovali/y/

0 0
možnosti
ACT

a co třeba

21. 7. 2008 15:19
Na opilce normálně nereaguji, ale....

...ale pokud domácnost učitele musí hledat druhé zaměstnání, aby uživil rodinu, tak to chápu a podporuji, zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Vy se klidně uchlastejte a smějte se učitelům, že si nemohou dovolit někam chodit, jezdit, nebo nedej bože ještě uživit rodinu. Poslal bych Vás někam, ale je mi líto prdele ...

0 0
možnosti
PD

Petr1234

21. 7. 2008 15:34
Re: Na opilce normálně nereaguji, ale....

nevim kde berete tu jistotu, že učitelé nemají na to chodit do hospody nebo baru? Já znám učitelů dost a jsou to pěkný alkáči (z nadsázkou, jsou to moji kamarádi). Právě že na chlast si v čechách najde prachy vždycky.

0 0
možnosti
PPB

Parouback

21. 7. 2008 15:10
!!!

Nebudu odpovídat na otázku a nebudu se nijak vyjadřovat ke stávce a k 'odborářům', protože bych musel psát slova a používat výrazy, které bych sám po sobě číst nechtěl. Jinak karma a naprostý souhlas.

0 0
možnosti
PK

ghostik01

21. 7. 2008 15:18
Re: !!!

někdy bohužel je potřeba použít výrazy, které nejsou zrovna každodenní součástí našeho slovníku ;-)

díky

0 0
možnosti
TJ

vioš

21. 7. 2008 14:51
Pavel Lůza agituje proti odborům

;-D Musím se té  sprosté modroptákovině zasmát. Jen tak dál Pavle Lůzo, snad budeš mít víc času na psaní podobných výměšků. ;-)

0 0
možnosti
PK

ghostik01

21. 7. 2008 14:55
Re: Pavel Lůza agituje proti odborům

já neagituji :-) pouze říkám svůj názor.

0 0
možnosti
AP

prouki

21. 7. 2008 14:45
Asi bych taky střílel

Když jsem slyšel, že stávkující sebranka zastavila magistrálu, tak být tam, asi bych vraždil.  Nevím proč mě má omezovat stádo pitomců. Když chtěli stávkovat, tak ať nepracují, ale ať si nebrou za rukojmí druhý. Vždyť kolik jich stávkovalo? Pár procent, ale doplatilo na to mnohem víc lidí. 

A kdo to stávkuje a za koho? Stále ti stejní (mají stejná hesla apod.) a pouze za své odborářské bosse.

0 0
možnosti
PK

ghostik01

21. 7. 2008 14:47
Re: Asi bych taky střílel

Pripomina mi to jeden stary vtip:

Prijde babicka na mestsky vybor, vsimne si cedulky Jan Novák, mistostarosta, zaklepe a vstoupi

"Cest praci soudruhu!"

"ale babicko, to jste si spletla dobu!"

"Dobu mozna, ale ksicht zustal stejnej!"

0 0
možnosti
N

nepolitik

21. 7. 2008 14:44
Pravdu má SimRo.

Vzpomínám si, že jsem si ještě v hlubokém "reálném socialismu" dopisoval s jedním fieldtechnikem od IBM v Anglii a ten mi jednou napsal: "Začala zima a tak se železničářům nechce pracovat a začali stávkovat. Tak proto musím jezdit do práce autem." Z toho vyplývá, že až se našim železničářům, autobusákům atd. nebude chtít pracovat, tak musíme i my počítat s tím, že začnou stávkovat.

0 0
možnosti
PK

ghostik01

21. 7. 2008 14:45
Re: Pravdu má SimRo.

:-) rozumim a az se nebude chtít pracovat  zubarum, zajdeme ke kovari...

0 0
možnosti
SR

SimRo

21. 7. 2008 14:35
Jak je vidět,

v Česku se stávkuje opravdu málo, když si i přes informovanost naši podnikatelé nedokáží rozvrhnout čas tak, aby i přes stávku dorazili na schůzku včas. Byla to jen Vaše neschopnost, tak se nerozčilujte na stávkující. Oni si právě tímto způsobem vyjednávali Vámi zmiňované pracovní podmínky. A na to mají právo všichni zaměstnanci, nejenom státní, pokud nejde vše řešit vyjednáváním. Přesný čas i datum stávky byl stanoven včas a v médiíích omílán pořád dokola. Takže pro příště, počítat s eventualitou zpoždění a Japoncovi vysvětlit s obrovskou omluvou, že tohle je běžná věc v Evropě, že se stávkuje. Váš život ohrožen nebyl, jen jste byl omezen a od toho stávky jsou. Jinak by nebylo ničeho docíleno. Podle Vašeho článku to spíše vypadá, že Vy chcete stávkující omezovat v jejich právech.

A aby jste si nemyslel, nepatřila jsem mezi stávkující, nicméně jsem jejich rozhodnutí respektovala a zařídila se podle svého.

0 0
možnosti
RL

eldark

21. 7. 2008 14:39
Re: Jak je vidět,

Jste pane demagog. Uvedená stávka neměla naprosto nic společného s vyjednáváním pracovních podmínek. Stačí se podívat na jednotlivá prohlášení jejích vůdců. Krom toho kolektivní smlouvy, které řeší pracovní podmínky na letošní rok už byli dávno uzavřeny a odsouhlaseny.

0 0
možnosti
D

deatomizator-treti-generace

21. 7. 2008 14:21
z pravniho hlediska

maji tusim statni zamestnanci pravo stavkovat, cili skromach ma pravdu, dal to netreba rozebirat :-)

0 0
možnosti