Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Miloušek

20. 8. 2008 21:49
jj, za všechno můžou odbory

A kdopak tu fabriku vedl tam kam ji dovedl? Kolik asi léta brali manažeři, jejichž obvyklá argumentace na obhajobu vysokých platů je "máme obrovskou zodpovědnost"? Flákali to za 5x víc peněz než ti dělnasi, které teď všichni odsuzujou za to, že si chtějí urvat kousek dokud je z čeho.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

21. 8. 2008 9:45
Re: jj, za všechno můžou odbory

nekteri lide stale nechapou, ze ta fabrika nekomu PATRI ... ten, komu patri, opravdu nejsou zadni odborari, a ten, komu patri, ma take plne pravo tu fabriku zavrit bez udani duvodu ... je ciste na rozhodnuti majitele, jestli se zbavi vydelecneho podniku, a nikdo, opakuji NIKDO, ani vselidovy sjezd odboru, mu do toho nema co kecat. a pokud maji soudruzi odborari pocit, ze jim ta fabrika tak nejak "patri", mohou se domluvit, dat korunky na hromadku, zbytek si pujcit v bance, a tu zlicinskou fabriku KOUPIT. pak uz jim opravdu patrit bude, a teprve pak budou moci rozhodovat, jestli ji zavrou, prodaji, nechaji rozkrast, nebo co s ni vlastne udelaji.

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

20. 8. 2008 18:13
Musím se přiznat..

žen jsem vám chtěl to sako poplivat zeleno-hnědým hlenem silného kuřáka, vytrhnout telefon od ucha a rozšlapat ho na kaši. Ale NAOPAK. Máte naprostou pravdu ( v tomto případě! ) a moji KARMU.R^[>-]

0 0
možnosti
PK

ghostik01

21. 8. 2008 9:44
Re: Musím se přiznat..

chtel jsem kontrovat nosovym hlenem stejne silneho kuraka a proplesknout vas tim telefonem po tvari, ale naopak díky moc! :) R^

0 0
možnosti
TJ

vioš

20. 8. 2008 17:37
teroristi, magoři, nemakačenci, blbci, volové

V tom blogu je teda nazvracíno. ;-D Ale je v něm aspoň něco, na rozdíl od autorovy hlavy. Tyhle machry miluji. ;-D By mě zajímalo, jaké reklamy zatím autor vyprodukoval. Páč tento blog příliš dobrou  reklamou na autora není.

0 0
možnosti
DM

DaM

20. 8. 2008 20:31
Re: teroristi, magoři, nemakačenci, blbci, volové

Asi vyprodukoval dobre reklamy, kdyz ma zakazniky. Zato odborari v Siemensu asi moc efektivne (tedy zjednodusene - dobre) neprodukuji, jinak by je Siemens nepropoustel... Ale sorry, chci po vas logicke mysleni, coz chapu, ze je na vas moc :-(

0 0
možnosti

pečlivý čtenář

20. 8. 2008 17:28
Jak může takový sráč

podporovat star trek? Vždyť tam mají komunizmus?! Právo na stávku je nezpochybnitelné právo. Nijak neomezují zaměstnavatele. Jen prostě nepracují. A nepobírají plat. Pro Siemens to je defacto super ne? V každém případě, tu továrnu Siemens koupil jen aby vymazal další konkurenci. Proto ji taky dovedli do kytek.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

20. 8. 2008 17:26
hlavně nevěřit reklamě

Právo na stávku patří do každé demokratické společnosti, právo na stávku neuznávají hlavně komunisté ( když vládnou), a nacisté. Musím se smát, když nějaký člověk, který pracuje v reklamě, vykládá jak nemá rád lénost. Ať si jde na pár dní do továrny k pásu, nebo do dolů, ať pozná, co to je ta práce.:-)

Manageři jsou za jednání se zaměstnanci placeni, je to jejich práce.

Pokud chce firma přijímat jen lháře (ten kdo lže, ten i krade) a mouly, kteří se spokojí s vším, pak se může ptát zájemců o zaměstnání, jaký je jejich vztah k odborům.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2648x
Pracovním světem je pro mě reklama, v tomhle chaotickém, nepochopitelném světě se pohybuji skoro osm let a doufám, že ještě pár let budu...