T Mobile – k penězům prostě blíž, k lidem dál.

Krásná reklama a zkušenost ze života, to může znít někdy jako oheň a voda. V televizi Vás vykoupou v iluzi, že právě oni jsou ti nejlepší a v praxi, když vyřizujete problém, tak Vás popálí oheň neochoty a drobné lži. A proč? Pro peníze!



Šlo to rychle za sebou, dokonce tak rychle jak jen rychle můžou iluze vyprchat z těla a že to byla jízda, to Vám ani nemusím říkat.

Nefunkční SIM, první obchod a informace se potvrzuje, SIM je opravdu nefunkční, nová SIM by stála 500 Kč. Druhý obchod, tentokrát autorizovaný prodejce T mobil, SIM opravdu nefunkční, není na ní známka mechanického poškození, prostě umřela a s ní i mé iluze o hodném operátorovi.

Prý, nejde zjistit, jestli je SIM nefunkční vadou výrobní nebo mým zacházením a ačkoliv je mobil v záruce tak záruka se nevztahuje na SIM a tu si musím znovu koupit, cca 500Kč.

Na dotazy ohledně záruky, ohledně praxe ze zahraničí, kde operátor s radostí a s rychlostí jednoho dne Vám vydá SIM a to jen proto, abyste dále telefonovali a utráceli a na dotazy ohledně serioznosti jsem dopadl, jak jsem si zasloužil a bylo mi řečeno“když se Vám nelíbí, tak nezdržujte“

Trošku jiné kafe, než to které se vaří v televizi! S pocitem ukřivdění jsem zavolal operátorovi a řekl mu, že mám problém a že chci ukončit smlouvu a ejhle co se stalo.

Řekli mi, že na bezplatnou výměnu SIM mám nárok, že se na ní vztahuje záruka a že nevidí důvod, proč po mě chtěli 500 Kč.

Vrátil jsem se do prodejny a ta stejná slečna s hodně velkou a těžko zastíranou neochotou mi SIM vyměnila, tentokrát zdarma.

SIM jsem dostal novou, používám dál T mobile, ale pachuti že záleží víc na penězích, než na lidech sem se nezbavil.

Podotýkám, že pachuť je stále hořká, protože když jsem chtěl zaplatit fakturu za volání přímo v prodejně, a to jen proto, že sem si chtěl ušetřit cestu do banky, tak mi řekli, že je to možné, ale s příplatkem 50 Kč!

Pachuť zhořkla na maximum, až kyselé šťávy rozleptaly veškeré dobré mínění o této společnosti, to jako když zaplatím společnosti přímo v prodejně tak zaplatím navíc 50 Kč?

Není to už do očí bijící zlodějna?


Autor: Petr Koutný | úterý 9.10.2007 9:15 | karma článku: 20,71 | přečteno: 1852x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45