Smrt Karla Svobody a bulvární skunk smradlavý.

Skunk smradlavý využívá silně páchnoucího výměšku svých pachových žláz umístěných vedle řitního otvoru. Skunk se v nebezpečí obrátí proti vetřelci se zdviženým zadkem a je schopen vystříknout odporně zapáchající sekret pachových žláz až na vzdálenost 3,5 m a obvykle docela přesně zasáhne oči útočníka ( tak hovoří teorie-viz, Wikipedia)    Skunk bulvární má hodně společného se skunkem smradlavým, ale podle mě je mnohem nebezpečnější. Protože dávka onoho zapáchajícího sekretu se zdá být nevyčerpatelná a nezasahuje jenom oči, ale hlavně mozek. Protože jinak si nedovedu zdůvodnit neustále nové a nové informace o smrti pana Karla  Svobody.

  

Každá nová bulvární zpráva o smrti pana  Karla Svobody mě zvedá  vzteky od stolu, zatíná mi ruku v pěst a nebezpečně zvedá můj jinak nízký krevní tlak.

 

Jedná se tady opravdu o lidskou tragédii nebo jen o pohádku pro dospělé děti?

 

Je opravdu nutné vytahovat „ úchvatné novinky „ a vyplachovat tak lidem mozky?

 

Rozumím tomu , že se jedná jen  a jen o peníze a že úcta k člověku  a nemusí to být zrovna jen pan Karel Svoboda  je hluboce zašlapána v kaluži plného bahna. Jinak si opravdu neumím vysvětlit pokusy zvýšit prodej bulvárního tisku za pomocí fotografií mrtvého Karla Svobody, neustále nové zprávy očerňující aktéry této tragédie a enormní vynaložení energie na získání nových nesmyslů.

 

To jsme opravdu již ztratili úctu k člověku?

Bylo by nám příjemné, kdyby se někdo hrabal v naších rodinách?

 

Ale neočerňuji zde jenom skunka bulvárního, očerňují zde všechny ty, kteří dávají jíst této havěti, tím že čtou a kupují listy plné krve, neštěstí a smutku. Neboť bez poptávky není nabídka a bez naší podpory by nebyl bulvár.

 

Bulvár se naneštěstí v té naší malé kotlině bude ještě dlouho mít moc dobře, protože jak jde vidět už dávno tady nejde o člověka, ale hlavně o peníze.

    

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Koutný | úterý 26.6.2007 23:05 | karma článku: 19,35 | přečteno: 1907x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45