Skinheads. Obrana národa, nebo vyholené mozky? Co Vy na to?

Odmítají věřit skutečnostem ohledně holocaustu a vyhlazování židů. Tvrdí, že je to propaganda vítězných mocností. Odmítají poválečné uspořádání a věří v násilné převzetí moci a nastolení policejního státu. Obdivují Hitlera a čtou Mein Kampf . Nesouhlasí s demokracií a totalitu chápou jako nutnost vyvést národ z útlumu. Jsou schopni zmlátit doktora, který ošetřuje staré lidi, jen protože má jinou barvu kůže než oni. Mají silné gesta a slova a označují ostatní za zrádce. I když se nám to líbí nebo nelíbí, jsou tady a ruka jim stále letí na horu.

Uklánějí se k hrobům válečných zločinců, klaní se k vlajce s hákovým křížem a pro svou pravdu jsou ochotni se bít. Poslouchají dál svoji propagandu a občas někoho přizabijí.

Říkají, že jsou Češi a že jednou přijde doba, na kterou tak dlouho čekají.

Chtějí Čechy Čechům.

Jaký máte názor na ně?

Válku jsem nezažil, ale i tak si dovedu představit tu hrůzu, která tady byla. Četl jsem o gilotině na Pankráci, prý po každém setnutí se ozvala na chodbách silná rána. V dobách největšího teroru se rány ozývaly jak na běžícím pásu. Nebo nemusím chodit daleko, stačí se podívat na vyhlazení Lidic a Ležáků.

Válka je svinstvo, Nacisté byli svině, říkávala má babička. Nemohla nikdy zapomenout, jak viděla postřílení rodiny holiče s celou jeho rodinou. Vytáhli je a odpráskli jak psy. Bez milosti a soudu. Ne, nechci tady říkat že spojenci byli svatí, ale chci se tady zamyslet nad lidmi, kteří popírají takové svinstva, které byly právě vedeny proti vlasteneckým Čechům a jejich rodinám.

Nemůžu stále pochopit, že tolik let po válce taková ideologie tady je a stále dokáže vymývat lidem mozky.

Chtějí opravdu Čechy Čechům, nebo se pokouší si najít způsob, jak mít vliv na ostatní a něco na nich vydělat?

Přeci jim musí být jasné, že nic nezmění. Že se svět nebude otáčet pozpátku a doba se nevrátí, tak proč by tak vehementně agitovali pro svojí myšlenku?

Kdybych to vzal z tržního pohledu, tak něco zajímavého na tom bude.....

Kariéra je i u nich. Obchod taky a peníze voní všem, voní i vymydleným hlavám. Odznáčky, vlaječky, prsteny a další drobnosti, tím to začíná. Chytrými knihami, filmy, muzikou………. to možná nekončí.....

Vše je ale za peníze a někdo na tom šeredně vydělává.

Asi to nebudou ti, co chodí po ulicích a stále věří v ideály Fašismu.

Protože, oni mají důkladně vyholené mozky.

Ale když to vezmu z pohledu lidského a rozumového, tak tomu nerozumím.

Jak je možné, že taková ideologie ještě vůbec existuje? 





Autor: Petr Koutný | čtvrtek 9.8.2007 8:06 | karma článku: 15,00 | přečteno: 1205x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45