Rowlingová: Moje kritika klecí stále trvá aneb Co je Vám do toho

Kdo to je paní Rowlingová( pro anglicky mluvící lidi- Rowling)???? Kdo je to, že nám může mluvit do věcí, o kterých snad ani ona sama nic neví?? Kdo je to, že je na titulních stránkách novin?? Kdo je to, že díky ní, se otřásla  česká zdravotnická léčba?? Víte, cítím se být zaskočen a mírně i potupen, protože si připadám jako host v cizím domě, a ne Čech v Čechách. Můžu křičet, že nesouhlasím s Paroubkem, můžu křičet že nemám rád Čuňka, můžu křičet jak chci, ale nikdo mě neslyší a přitom jsem Čech, zatímco nějaká Angličanka, která si jistě plete Slovensko se Slovinskem a Česko s Čečenskem křičí a je slyšet!!

  Křičí a je slyšet a přitom pro mě nic neznamená, křičí a kritizuje a přitom mě dokazuje že se jenom zviditelňuje a propaguje. Jinak by tato dáma musela vědět, že lidi retardovaní, jsou nebezpeční nejen sobě, ale i svému okolí a že představují opravdové riziko, protože jsou nevyzpytatelní.

 Opravdu by tato dáma musela vědět, že lokalizace retardovaných lidí do klecí se považuje za léčbu a ne tyranii, jak si tahle ta dáma myslí. Neříkám, že je to léčba ideální, neříkám že nehrozí riziko systémové chyby, ale to je problém personální a ne systémový!

 Opravdu by mě zajímalo, co by tahle ta chytrá dáma říkala světu, kdyby retardovaný člověk díky neexistenci klecí zmrzačil ošetřovatelku!!

 Paní Rowlingová křičí a kritizuje a je vidět, takže jí osobně to přináší radost, ale mě smutek, protože opět u nás jednou zvítězil křik a povyk nad rozumem  a léčbou.

 A na závěr, by mě určitě zajímalo, jak by se zachovala celá Velká Británie, kdybych napsal otevřený  dopis panu T. Blairovi  s nadpisem: Přestaňte testovat léky na zvířatech!! Už vidím ,jak celý britský parlament, britská vláda a dokonce královna diskutuje o mém dopise, stejně jak diskutovala naše politická elita o dopise nějaké dámy Rowlingové !!!!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Koutný | pondělí 18.6.2007 22:17 | karma článku: 16,02 | přečteno: 1155x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45