Referendum k radaru, raději ne!

Vy chcete referendum, ve kterém byste řekli radaru ano-ne? Jste si jistí, že byste přišli ( nepřišli) do volebních místností? Nebo raději půjdete na hřiby, jako tolikrát při minulých volbách a necháte rozhodovat důchodce o Vaší budoucnosti ( jako tolikrát) ? Vy opravdu chcete referendum? Hm, abyste potom nebyli překvapeni, že nemáte radar jeden, ale hned dva!

Kolik z Vás odpůrců či zastánců radaru by si pokazilo sluneční odpoledne a rozhodlo by se jít vyjádřit svůj názor? Dokážete si představit, jak mohutná propagační kampaň by probíhala před referendem? Už vidím ty barevné billboardy kolem každé  vesnické silnice propagující radar. Už vidím ty politicky  televizní objektivní pořady  na té naší nezávislé České televizi ohledně radaru.  Už vidím, kolik chytráků se opět pokusí vypláchnout nám mozky a přitom si při argumentaci přihřejí svou politickou polívčičku a budou nám všem dokazovat, že jedině oni jsou ti, kteří to s námi myslí dobře.

 

 Víte kolik dalších problému by se schovalo pod problémem REFERENDUM? Zatímco Vy by jste si lámali hlavu, či jet na chatu nebo jít volit a přitom by jste si ani nevšimli, že máte zdraženo snad všechno kromě vzduchu.

 

Podle  „nezávislých a objektivních“ výzkumů veřejného mínění je veřejné mínění národa mírně pro radar. ( důležité je, vědět kde  a koho se ptát).

 

Opravdu chcete referendum, nebo raději silnou vládu, která na sebe vezme politickou odpovědnost a rozhodne se v duchu pro ČR?

 

Nebo raději chcete riskovat, že Vás přehlasují důchodci a rozhodnou dle svého nejlepšího televizního vědomí a svědomí?

 

Jsem proto, aby  se  vláda nezávisle  rozhodla s vědomím všech  možných důsledků pro naši vlast.

 

Hm, ale to by chtělo vládu schopnou a silnou, s čistým lidským rejstříkem a s odhodláním říkat lidem pravdu.

 

Ale nejsem si jistý, jestli ji máme ( či vůbec někdy budeme mít).

Autor: Petr Koutný | pondělí 16.7.2007 6:27 | karma článku: 12,27 | přečteno: 826x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45