Potrefená husa opět kejhá, aneb znovu Rath na idnesu.

To opravdu stačí aby si Rath uprdnul a je toho opět plný internet? ( mimochodem na idnesu je to zpráva dne). Prý se zviditeňuje za státní  peníze. Ach jo. Ač zrovna nemusím tohoto komika, tak tentokrát na idnesu zakejhala husa, protože ať mi ukáží na politika, který je u moci a za státní peníze si neplatí propagaci.

 

Samo zviditelňování za státní peníze si už dávno vyzkoušeli jiní kapři  a kapříci a vždy to bylo ze státního, ono to tak nebolí jak ze svého.

 

není ani tak k údivu ja je to možné, že se to děje, na to si člověk brzy zvykne a už ani nekroutí hlavou, protože se dějí horší věci, k údivu a k pousmání je ale třeba vždy výrok toho komu to vadí, tak například víte co říkal Paroubek , když kritizoval Topola za jeho modrou propagaci v tisku, kde se chválily vládní úspěchy? 

 

"Je to nestoudnost, kterou si dovoluje v autoritativním režimu jen státostrana," prohlásil v září předseda ČSSD Jiří Paroubek.

 

 ( vyjádření  z ODS jsem na netu nenašel, ale potrefená husa zakejhá)

 

 

 Dělá to každý, bohužel nebo bohudík stačí aby si Davídek jen uprdnul a je toho plný internet, jako by se neděly důležitější věci. Jakoby se zbytečně vyhozené peníze nemohli investovat líp, jakoby si nikdo nevšiml že je tady krize a že tu za chvilku bude pořádně horko.

 

To se na nás musí opravdu každý den valit nesmysly o tom kdo, kde   a kdy si někdo uprdnul a že to smrdí? 

 

 

Když stejně ten smrad nikomu nevadi?  

 

Protože kdyby to někomu vadilo, tak by s tím něco dělal, ne???

Autor: Petr Koutný | pondělí 3.8.2009 14:00 | karma článku: 17,44 | přečteno: 2530x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45