Pojďme příkladem a snižme si platy, navrhl politikům Paroubek

Omlouvám se všem, kteří již mají plné zuby populistických tlachů našich politiků plné zuby a omlouvám se všem, kterým připadá levné se trefovat do postavičky jako je Jirka, ale když on dnes opravdu zaperlil, opravdu opět dokázal, že četl včerejší ČSSD průzkum veřejného mínění a dnes navrhl snížením platů pro politiky. Opravdu krásné gesto, proč mu ale nevěřím?

 

Sliby chyby, sliby se slibují blázni se radují a po volbách vládne jen jeden a zrovna to nemusí být ten, kdo po tom nejvíc touží. Popularita, preference a prázdnota programu padá hlouběji než jsem si dokázal jen představit.

Řekl tuto větu muž (Pojďme příkladem a snižme si platy, navrhl politikům Paroubek), který a není to dávno prohlašoval, že má nejnižší plat mezi Poslanci, který s tímto hodně podprůměrným platem nemůže vyžít a který vzal za vděk dalšímu stranickému příjmu, tenkrát to nazvali soudruzi z ČSSD předsednickým platem.

 

Řekl tuto větu muž, předseda nejsilnější politické strany s vládnimi ambicemi, muž který má ve vedení straně takové poctivce, kteří si dokáží našetřit z platu na luxusní domeček v Praze nebo to řekl muž, který je na pokraji své fantazie a který má nůž na krku, protože buď vyhraje volby a upíše se klidně ďáblovi jen proto aby vládl, nebo prohraje  a nepomůžou mu ani jeho podezřelí kamarádi z Pražského podsvětí.

 

Řekl to Jiří Paroubek a já se omlouvám za to, že jej považuji za ......., protože kdyby to myslel vážně, udělal by to dávno, možná tehdy kdy byl u kormidla, nebo tehdy kdy jen pádloval v Parlamentu a nečekal by na dobu těšně před volbami.

 

Řekl to Jiří Paroubek a moc dobře ví co říká, moc dobře ví že šáhnout na plat poslance nebolí tolik jako šáhnout na nezdanitelné příjmy poslanců, jako například příspěvky na bydlení, dopravu..... to jsou jiné peníze, ale o těch se radší nebude zmiňovat, tak jednoduše - Pojďme příkladem a snižme si platy, navrhl politikům Paroubek .

 

Řekl to Jiří Paroubek a určitě se u toho hodně zasmál, protože moc dobře ví, kolik hlupáku na své sliby zase nachytá.

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Petr Koutný | středa 22.7.2009 16:00 | karma článku: 31,78 | přečteno: 1611x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45