Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HS

Humprey sir

13. 8. 2009 2:06
vejce není násilí

:-P

0 0
možnosti
K

kaktusak

12. 8. 2009 23:36
Pravičákům je násilí vlastní, jak vidno

Nedokážou se vyrovnat se skutečností, že někdo má odlišný názor.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

13. 8. 2009 1:58
Re: Pravičákům je násilí vlastní, jak vidno

proto chcete zase nasilne znarodnovat, ze

0 0
možnosti
PK

joachymecek

12. 8. 2009 14:56
Vášně

ČSSD slíbila důchodcům 13 důchod, který je v přepočtu na měsíc menší než o kolik valorizovala ods důchody, házením vajec je samozřejmě extrém, ale když člověk, který je sám proti snížení poslaneckých platů, který sám rád využívá poslanecké příplatky na bydlení, dopravu, jí v poslanecké jídelně, kde jídlo stojí mnohem míň než je zdrávo a přitom ukazuje na druhé a říká jím jak mají žít, když on sám takový není? Můžu mlčet, můžu se smát a nebo můžu napsat jeden článek na blog, víc nic s tím neudělám.

0 0
možnosti
MS

BingoXX

12. 8. 2009 15:05
Re: Vášně

ODS žádné důchody sama od sebe nezvýšila, jejich zvýšení bylo jen důsledkem koaličního zločinného zvýšení výdajů důchodců v důsledku reformy a ani pak to nebylo 1000.- jak slibovala před volbami do PS

0 0
možnosti

martin013

12. 8. 2009 14:40
Vášně

Vy jste se nám nějak rozvášnil.... Pokud vím, reagoval Škromach jenom na to, že ODS teď před volbami vydala nějaká čísla, podle kterých si za její vlády důchodci ohromě polepšili. Tak hoďte do placu nějaké konkrétní údaje a nechte si svoje emocionální výkřiky na schůzi uličního výboru. A k vajíčkové demokracii už se nehlásí ani vámi obdivovaná pravice, tak pozor, ať nepřekmitáváte do nějakého extrému.

0 0
možnosti
PK

joachymecek

12. 8. 2009 13:49
nejsem si vědom

že bych psal o důchodcích, nejsem si vědom že bych psal o něčem jiném než o tom, že populismus od člověka, který pobírá poslanecký plat se všemi přídavky tak tento chlap napadá dalšího, úplně stejného a říká mu před lidmi aby si zkusil žít za deset tisíc, když on sám a jeho podobní mají problémy vyžít z poslaneckého platu, prostě mi to připadá směšné, za další k důchodcům, je pravda, že by si zasloužili víc za svojí celoživotní práci, ale když není tak přeci nebudu zadlužovat zem jen proto abych přidal důchodcům a vzal třeba někde jinde, protože co si dneska půjčím budu určitě muset vrátit a že to bude víc, než jsem si půjčil je jasné, prostě nechci aby někdo jen proto, že touží po moci zaprodal tuto zem, myslím si že ve finanční krizi, ve které jsme by se mělo penězi šetřit a ne se zadlužovat a slibovat hory doly.

Petr Koutný

0 0
možnosti
MS

BingoXX

12. 8. 2009 15:08
Re: nejsem si vědom

a kdopak touží po moci víc než gauneři z ODS, kteří už rozkradli co se dalo a chtějí rozkrást i zbytek!  Na ně ČSSD nemá ani co se za nehet vejde.

0 0
možnosti
PK

joachymecek

12. 8. 2009 13:06
to aroneček

Děkuji za příspěvek a přeji Vám pěkný důchod, doufám že máte do důchodu tak 15 let, protože i na Vás potom žádný důchod díky zadlužování ze stran ČSSD nezbyde

0 0
možnosti
FS

aroneček

12. 8. 2009 12:50
kOUTNÝ,VZPAMATUJTE SE.

Pane Koutný,ten Váš článeček snad ani nejde jinak komentovat,než,že je hloupý,ideologicky zaslepený a bezduchý.Vy se opravdu hodíte jen na to,abyste hodil po někom vajíčkem,protože by nestačila Vaše inteligence na rozumné diskutování.Podívejte se,jak si za vlády ODS rozdávali korýtka,jak získávali různé prebendy a státní zakázky(př.Řebíček a spol. a jiní)

To závidíte těm důchodcům,kterým chtějí něco přidat.NENÍ VÁS HANBA?!

Vžcyť oni žijí(živoří) i mnohem méně peněz než je 10 000,-To je jejich uznání za celoživotní dřinu,kteří měli tu smůlu,že pracovali v minulém režimu?!Zamyslete se nad těmi,kteří skutečně dojí stát,oni ti důchodci to nejsou.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

12. 8. 2009 13:10
Re: kOUTNÝ,VZPAMATUJTE SE.

Všimněte si,že Koutnému a jemu podobným nevadí Topolovy cesty vládním letadlem na lyžování do Insbrucku.Přitom je to placeno stejně z jeho daní jako z mých.Tyhle papalášské způsoby mu nevadí.Možná se sám těší na dobu až je bude provozovat.On se bůh ví proč zaměřil na důchodce a ty kteří pobírají sociální dávky.Peníze od státu mají podle něj padat do kapes papalášům z pravé modré strany!

0 0
možnosti
RK

romualda

12. 8. 2009 12:37
házení vajec

Není házení vajec případ přesně takový, který přímo volá po udělení veřejně prospěšných prací? Když se někdo neumí chovat a musí svůj politický (?) názor tlumočit vulgárními nadávkami a hází při tom vajíčka, ať udělá něco prospěšného. Takových sto dvě stě hodin čištění ulic (třeba i od skořápek) zadarmo bude jistě užitečnějších než dva roky v kriminále.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

18. 8. 2009 12:06
Re: házení vajec

Je neuvěřitelné jak si modří vejconoši myslí,že oni a pár set fanatiků od Anděla reprezentují jediný správný názor.Svému násilnému prosazení vlastního špatného vkusu říkají někteří vznešené vyjádření nesouhlasu s představiteli establishmentu.Co na tom,že vrháním vajec a znemožněním opozice vyjádřit svobodně své názory porušili veškeré pravidla demokratické soutěže?Demokracie jim zkrátka nevoní!

0 0
možnosti
MB

mauhur

12. 8. 2009 12:34
co taky čekat

od člověka jako je Škromach. Ten je tak hloupej, že když jde do bordelu, tak si tam dá jenom kafe. O upřímnosti jeho "výzvy" svědčí i to, že ji pak prohlásil za recesi. Asi je to mezi dobře živenými socialisty nová móda, z recese si měsíc zahrát na chudýho důchode. Něco jako když topmanažeři jezděj za prachy kydat hnůj na farmu, aby pocejtili tu slast fyzický práce.

0 0
možnosti
LI

LEVICOVÁ INTELIGENCE

12. 8. 2009 12:33
Vezmu vejce

 a tebe si najdu a vím přesně kde, zalezlýho v Topolově modrém zadkuRv!!

0 0
možnosti
JJ

remik

12. 8. 2009 14:43
Re: Vezmu vejce

Výrok hodný svého autora;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2055x
hm, to kdybych věděl...