Dejte mi důvod věřit v demokracii a ve spravedlnost, poctivost

Den za dnem se musí komunisti smát, snad takový binec nebyl ani za nich a tohleto co tady máme nedá nikdo normální dohromady. Každý den nová jobovka, když to není armáda a její nákupy, tak to je politická strana a její financování a když už i oni si dají volno tak se ozve třeba EU, že nám nepošle peníze na čističky, však co, zaplatí to vždycky někdo.

Dejte mi důvod, proč stále věřit v tento systém, který je prolezlý korupcí, kdy základní životní hodnoty byly vykoupeny  bezcennými papírky, kdy jediný kdo zaplatí za chyby našich mocných jsme zase my , kdy zákony se dělají pro firmy a jejich zisky a ne pro lidi této země, kdy spravedlnost a zákony mají zavázané oči a  kdy války se vedou pro ropu a ne pro pravdu,

kdy člověk je jen hodnota měřená penězi.

 

dejte mi důvod, proč věřit že toto je jediná možná možnost, dejte mi důvod proč se spokojit s tímto a nechtít  něco lepšího, když ne pro nás, tak pro naše děti.

Já možná jako Vy, chci žít svůj život, s rodinou, s přáteli, mít práci a za peníze si užít život jak chci, tak abych až budu starý si řekl, stálo to za to.

Co stojí ale dnes za to?

Člověk je ohnutý až k zemi, holí ho všichni ze všech stran a když už jednou má možnost změny a doufat v demokratické volby tak ze svých iluzí vystřízlivý stejně rychle jak nový poslanec splatí hypotéků.

 

Co se bude o nás učit v dějinách za pár let?

To byla generace, kterou všichni škubali, drhli s nimi zem a oni ti hlupáci byly ještě pošlušní jak ovce a co dokázali bylo jen bučení na svého ovčáka.

 

Nedokážeme víc?

 

 

 

 

 

 

Autor: Petr Koutný | středa 19.10.2011 8:50 | karma článku: 22,73 | přečteno: 938x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45