Co politik, to zloděj

Pořád dokola, každý den se musíme ujišťovat, že politika je špína a že ti naši politici, i když nosí určitě drahé obleky a jezdí v drahých autech, tak jim z bot čouhá vesnická sláma nedorostlých chuligánů. Kteří přemýšlí jak by nejlíp otrhali sousedovi švestky. Nic jiného v tom nevidím, nevidím v tom premiéra a ani ministra, nevidím v tom poslance a ani předsedu nejsilnější opoziční strany, bohužel v tom vidím  jednoho sprosťáka vedle druhého, který pro své blaho udělá všechno a klidně si pošlape to nejcennější co člověk má a to svou čest a své jméno, hlavně když sype….

  

Je to svinstvo, říkají lidé a s touto větou si vystačí. Je to svinstvo, často si kdekdo odplivne a popotáhne cigáro  a je mu na chvíli fajn. Je to svinstvo a to pořádně veliké, každý den vstřebávat pocit zklamání a bezradnosti pod kůži a přitom svět se točí stále dál. Je to svinstvo a to pěkně hnusné, že si zasloužíme takové politiky jaké máme.

 

Škoda mluvit o Grossovi a jeho geniálním obchodním citu, kdy jako z pohádky chudý železničář k milionům přišel.

 

Škoda se rozčilovat nad Čuňkem a jeho úplatkům – ne úplatkům, jeho sociálních dávkách a jeho tisících.

 

Škoda ztrácet čas nad předvolební kampani ODS a nezjištné podpoře Milana Baroše této straně, která mu vůbec nic neslíbila a nic kromě 10 000 000 mu nedá.

 

A to vůbec nemá cenu počítat příjmy Paroubka, který   nevyžije s mnohem víc než má kdokoliv z nás.

 

Je to svinstvo, říkají lidé a s touto větou já naprosto souhlasím. Je to svinstvo, často si kdekdo odplivne a popotáhne cigáro a je mu na chvíli fajn. Je to svinstvo a to pěkně hnusné, že v dnešní politice nevidím nikoho komu bych mohl věřit a říct: to je můj politik.

  

Ale na co stále čekáme? Co s tím uděláme?

 

Nepůjdeme opět k volbám?

  

To je vše co s tím uděláme?

Autor: Petr Koutný | úterý 30.10.2007 18:55 | karma článku: 18,83 | přečteno: 1357x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45