Co je doma to se počítá, pánové. Daň 100%? jen ne mě!

Koukám, že u nás v Kocourkově zase někdo přemýšlel a snažil se tak moc, až ho hlavička bolela a tak si řekl, co kdybychom lidem zavedli vyšší daně?? Normálně bohatým třeba až 50% a těm více nenormálně nekamarádsky bohatým klidně 70 a proč ne i 100%! To je ono! Ale to by nebyl Kocourkov a neměli by tam ten pravý Český politický špinavý rybníček, kdyby hlavička zase dál nebolela  a bolest nepřicházela od srdce, tam kde místo lásky  a třeba i politické odpovědnosti vůči lidem leží mamon a hlad po majetku. Bolest přicházela s otázkou a co bude s našimi majetky??? Co když nám na ně někdo šáhne????? Co s tím??

A tak daly hlavy dohromady, i nejvyšší mozek, o kterém celý národ ví že je SEXY se přidal a dumaly a dumaly až na to přišli! maximální daně se přeci budou týkat až nového majetku! To je přeci SEXY ne????

Co to znamená??

Že ten kdo si již podezřele nahrabal a v Parlamentu jich nesedí zrovna málo může být v klidu, může si oddechnout a nemusí měnit destinaci svého bankovního konta směrem do Švýcarska, nebo do JAR.

 

A ten kdo si ještě nenahrabal a bude si chtít nahrabat, trošku při tom stát oškubat??

Tak toho může kontrolovat finanční úřad či Policie a možná s ním bude hned konec, ale opravdu že by i tady nebyla díra, jak je normální u nás?? Přeci, všechny problémy mají svá řešení, ne???

 

Tak se připravme a kdo bude připravený nebude udivený z vysvětlení, že k majetku přišli od podivuhodných strýčků, kteří jím půjčili na byt, nebo  od nějakého Lájoše Bájoše z Maďarska, který už je snad 100 let po smrti  a přitom hrdě půjčil politické straně na kampaň, nebo že peníze dostaly, našly či si je celý život spořily  pod polštář, korunku po korunce až z toho by lmilion.

 

Ale co mi tady chybí????

A chybí mi to ze všech stran, je jedno odkud fouká, jestli z prava či z leva?

 

Chybí mi tady čestnost a upřímnost, odpovědnost a morálka lidí, kteří si říkají politici a třeba i zástupci lidu, chybí mi tady snaha se zapsat do dějin jako člověk, který s tím dnešním hnusem zametl a vrátil lidem důvěru v politku, bohužel to vše mi tady chybí a to co jsem nejmenoval tady přebývá v takové míře, že kdybychom to vyváželi za hranice tak žádná krize u nás není.

 

Ale blíží se volby, tak snad se to změní, anebo ne?? 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Koutný | úterý 21.7.2009 9:21 | karma článku: 16,55 | přečteno: 1284x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45