Bohužel žijeme v České republice

Žijeme v zemi, kde způsobit nehodu a zabít může být pro spoustu lidí obrovský problém, popotahovačky s muži v uniformách, kteří se honostně, ale podle mě zbytečně honosí sloganem: Pomáhat a chránit a hlavně pak Vás asi nemine osobní setkání s panem soudcem. A trest? Jak pro koho, své už o tom ví i pan Lubina.

Je to hodně k smíchu, k smíchu který může vyvolat pláč. Smát se můžeme nad rozhodnutím soudu, který vyměřil podmíněný trest panu Lubinovi za autonehodu, při které jeho vinou zemřel člověk a plakat můžeme nad tím, že žijeme v zemi, kde soudci rozhodují asi podle jména a ne podle padni komu padni.

 

Není tomu až zas tak dávno, co opilý řidič - doktor zabil ujel a dostal milost. Myslíte že se poučil?

Není tomu zas tak dávno, co jistý pan Šimůnek zabil při autonehodě a dostal milost 

Vím, že to není tak dávno, protože v té době způsobil autonehodu můj kamarád, přejel chlapa, který spal na cestě, bylo to někde v zatáčce, bylo to hodně večer a bohužel jakmile zjistil že ten chlap je mrtvý zpanikařil a ujel, dostal rok a půl na tvrdo.

 

A je to právě dnes, kdy spravedlnost opět ukázala svojí tvář, pan Lubina ač je známo, že měl autonehodu a v krvi přes 2 promile alkoholu ( myslím že to bylo v roce 2000), dále třeba v roce 2005 rozsekal své auto, tak dnes dostal jen 2 letou podmínku.  O tom, že mu vzali řidičák se nemá cenu bavit, víme jak to chodí.

 

Co jsem tím chtěl říct?

 

Že bohužel žijeme v ČR, protože všichni jsme si rovni před zákonem, ale někteří jsou si rovnější. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Koutný | úterý 4.8.2009 15:20 | karma článku: 46,43 | přečteno: 15279x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45