Blíží se Vánoce, voda, elektřina, plyn, šťastně zlevní

Co dostaneme pod stromeček letos?  Elektřina zlevní, protože vyrábíme levněji ze slunce, poctivě šetříme vodou, tak snad vodárny slevní cenu abychom si mohli pustit více z kohoutku a plynaři? Ti když už jsme krásně zateplily a budeme potřebovat méně tepla nás podpoří levnějším plynem, to abychom si v krutých zimách přitopili.

 

Stát pochopí, že je krize a je potřeba podpořit spotřebu nížším DPH, nájemci se budou bát aby se lidi nestěhovali jinam, tak dají mimořádné akce na nájmech a lichváři si budou svých zadlužených oveček hledět svými vánočními menšími splatákami.

 

 

Lidé se na chvíli zastaví, nadechnou se a užijí se Vánoc.

 

V práci lidé  místo nezaplacených přesčasů  a místo pár zrušených pracovních míst dostanou vánoční prémie, víc dnů volna, to proto aby si odpočinuli za celoroční dřinu a užili si nejkrásnějších dní v roce s rodinou.

 

A protože lidé celý rok šetřili kde se dalo, nadnárodní firmy, které pumpují celý rok naše penízky pěkně na zelené golfové trávníky svých majoritních majitelů slevní, protože přeci každé malé dítě ví, že levnější zboží se víc prodává, roste poptávka, spotřeba a nakonec sleva nemusí znamenat díky vyšší spotřebě nižší zisk.

 

Však budou Vánoce.

 

A nebo ne???

 

Říká se, že žijeme jenom jednou, však jsme všichni jenom lidi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Petr Koutný | pondělí 21.11.2011 7:50 | karma článku: 16,81 | přečteno: 1342x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45