Americká krvavá okupace Iráku a úpadek demokracie

Žádám Vás pane prezidente, zastavte války, zastavte mučení vězňů a dovolte jim spravedlivý soud, prosím Vás zastavte zabíjení žen a dětí, pomozte nám budovat svět, ve kterém chceme žít!! My opravdu chceme žít! Na začátku byl bůh, ten stvořil zemi, potom několik zvířátek a nakonec Adama a Evu, na konci může být George Bush a jeho invaze do Iráku ( následné do Iránu)

Nevím jestli o invazi do Iráku mám psát jako o válce, nebo spíš jako o vraždění špatně vycvičené armády, jako o vraždění žen a dětí. Nevím jestli mám psát o popravě Sadam Husajna jako o popravě, nebo jako justiční vraždě( nepopírám,zasloužil si trest, ale trest za zabití daleko více lidí, které zabil v průběhu své diktatury, jenže pak by se ukázalo, že chemikálie na vraždění dostal z USA a že Velká Británie tyto ohavné činy nikdy neodsoudila!)

Vím, ale že boží mlýny někdy opravdu melou, škoda že jen Americké vojáky v Iráku
opravdu mě mrzí zmařené lidské životy-(květen 2007 byl co do ztrát třetí nejhorší měsíc americké invaze-127 mrtvých !- kupodivu oběti civilistů nikdo nepočítá!! ). Je škoda že boží mlýny nemelou opravdové viníky, ( nepovažuji ukradnuté hodinky za trest, ale za hloupost), kteří si jezdí s hrdou tváří po světě a nikdo se jim neodváží říct svůj opravdový názor, škoda že boží mlýny nemelou přesněji!

Ale vím, že si i trest zaslouží, protože během invaze do Iráku :
-  6000 Iráckých ustupujících vojáků bylo zaživa pohřbeno pod pásy amerických tanků s přimontovanými pluhy!!
-  40 tun bomb s ochuzeným uranem bylo svrženo na Irák během první války v Perském zálivu
-  díky čemuž bylo o 700 % větší výskyt rakoviny!!
-  podle odhadů Pentagonu před invazí, si invaze do Iráku vyžádá 100 000 civilních obětí!! (podle posledních sčítání je tohle číslo několika násobně větší!!!) - podle odhadů Pentagonu před invazí, si invaze do Iráku vyžádá 50 000 mrtvých dětí!!!!!!!!!!!
-  neoficiální údaje o ztrát na civilním obyvatelstvu hovoří o čísle přesahující 500 000 lidí!!!,počet nevinně zabitých žen a dětí 50 %!!
-  podle statistik OSN, byla dětská úmrtnost v Iráku v roce 1989 38/1000 narození, v roce 1999 to již bylo 131/1000 narození---to je zvýšení o 345%!! (statistika roku 2007 bude jistě drastičtější)

Nevím, jestli "teroristé" , kteří brání svou zem vlastním tělem, proti agresorovi, jsou teroristé!? Nevím proč matky vychovávají své syny, aby pak zbytečně padli!? Nevím proč svět tak enormě zbrojí, když studená válka skončila!? Nevím, proč se lidi neponaučili z 20 století??! Nevím, proč se stále zabíjíme, proč nechceme žít!? nevím proč nechceme žít!!!!!!!!!


Co říct na závěr????? Americké vojenské síly kontroluji již jen třetinu Bagdádu, roste celosvětový odpor proti agresivní politice George Bushe, a konečně ubývá snílků, kteří si stále myslí, že 11, září spáchali teroristé.





Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Koutný | pátek 15.6.2007 6:42 | karma článku: 16,39 | přečteno: 859x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45