Ale co, když nejde o život a jen o sazku, jde vlastně o .....

Sazka, Hušák, Kellner, Komárek, Penta,nezávislé soudy, spravedlivý správce, tunel, spousta peněz, hazard, majetek, monopol, aréna, nevyplacený jackpot, licence, ČSTV, konkurz, bankrot, nová loterie,  peníze, peníze, peníze co ještě se vybaví Vám při každé zprávě o Sazce z posledních dnů??

Penta nebo Kellner a nebo je to jedno??

 

Kellner

Nakonec získá Sazku, bude ho to něco stát ale ví, že získá za málo muziky poměrně slušnou kapelu. Samozřejmě zisk se navýší, majetek tady taky nějaký je a hlavně značka, tradice a lidská hloupost a sny o rychlém zbohatnutí bude ještě dlouho plnit jejich bankovní konta .

 

Penta

Sazku nezíská, ale na druhou stranu získá čas o který jde, rozjede svojí loterii a pokusí se ukroj co nejvíc z dominatního koláče Sazky, jako bonus dostává zdarma reklamu každý den a to se taky cení.

 

ČSTV

Ostrouhá a patří jí to, protože jako hlavní akcionář se starala jen o své bachuňáře a ti byli spokojeni, tak proč naříkat že sportovci přijdou o podíl na zisku Sazky??

 

A co je na tom tak smutného?

Opět se ukáže, že naše soudy jsou skoro  bohužel nezávislé , že policie nic neuvidí a neslyší,  že peníze z hazardu které měli podporovat sportovce něco ve smyslu morálního zadostiučinění za hazard poputují někam hodně daleko a že my ostatní budeme opět jak ovce snít o zbohatnutí a na našich snech si budou pěkně žít zase ti ostatní.

 

Ale co, když bude zle máme si kde půjčit a potom i vsadit, ale co když nejde o život jde o ......

 

Pěkný víkend bez Sazky

 

 

 

 

Autor: Petr Koutný | pátek 3.6.2011 13:30 | karma článku: 12,35 | přečteno: 982x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45