Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže, nechtějme maturitu, nechtějme tituly, bažme po vzdělání a po vědění! R^R^

x

Jinak by se mi v rámci "zákaznického přístupu" líbilo, kdybych si mohla zaplatit a absolvovat přednášky v rámci zvoleného oboru tak, jak si sama vyberu. Klidně bez titulu :-).

2 0
možnosti
Foto

Jani, tohle nabízejí takzvané university třetího věku, v jejichž rámci je při universitách nabízeno celoživotní vzdělávání. Moje maminka se tímto způsobem již několik let věnuje studiu egyptologie a historie na UK a je s kvalitou výuky velmi spokojena!

0 0
možnosti
Foto

Když jsem se rozhodovala pro VS tak jsem šla na dny otevřených dveří  a byla jsem viditelné těhotná... Na státní skole ( churchilovo nám.) mi rovnou řekli, ať nepočítám se sebemenší úlevou jenom proto, ze jsem těhotná. Než mohla jsem se na slovo a radši šla na soukromou skolu, ale kde dokonce nevadilo si vzít mimco sebou na zkoušku.

1 0
možnosti
Foto

Určitě je to o přístupu nejen školy jako takové, ale i jednotlivých pedagogů :) Já jsem jednou zkoušela holčinu, s níž jsem dva dny na to rodila ve stejné porodnici a další semestr jsme už u zkoušky měly mimčo obě - a bylo to ještě na státní VŠ. Ale uznávám, zdaleka ne vše tam bylo růžové, ovšem stejně tak není ani na všech soukromých. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Studuji na fakultě jedné veřejné vysoké školy, a když vidím, jak to tam nefunguje, tak asi chápu, proč se soukromé školy prezentují klientským přístupem. A upřímně, když si mám vybrat, jestli zaplatím (z důvodu delší doby studia) 60 000Kč na škole státní za to, že věci, co mají být zařízené nikdy zařízené nejsou, za to, že se vyučující nedostavují do hodin, jednají s námi jako s obtížným hmyzem, případně veřejně dělají sexuální návrhy a  z vedení dávají najevo, že to nijak řešit nebudou, protože jim evidentně stačí nabrat lidi do prváku a pak už je nepotřebují, protože už jim za ně nikdo nic nedá, tak radši přestoupím na školu, kde budu platit menší částku, a kde se ke studentům chovají slušně, protože žijí z jejich peněz a je v jejich zájmu si je udržet, stejně jako si udržet dobrou pověst, aby i další měli zájem tam studovat. A nemyslím si, že by to znamenalo "zaplať a dostaneš titul", spíš naopak. Ale třeba se pletu...

2 0
možnosti
Foto

Klárko, děkuji za Váš názor. Jak jsem napsala,proti soukromým vysokým školám nic nemám, na jedné dokonce i učím, ovšem skutečně mi přijde jako paradox anoncovat, že má škola pětinásobný převis poptávky nad nabídkou a přitom lákat studenty prostřednictvím drahých reklam na zákaznický přístup... Přeji Vám hodně studijních úspěchů, a ať najdete školu,kde se Vám dostane patřičného vzdělání i solidního přístupu!

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1782x
Jsem extrovertní introvert, který cítí potřebu ventilovat své myšlenky. 

Seznam rubrik