Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

Přicházím pozdě, vše bylo řečeno, je dopito, dotančeno...v liniích odstavců myšlenek plno, slova přináší úsměv, odvahu a odhodlání...a pro dnešek jen "Zavřete oči, Heleno....odcházím."

1 0
možnosti
Foto

Jo včera jste se měl přidat, to tu byl dobrý mejdan!

2 0
možnosti

Ani nevíte, pane Jindro, jak moc Vám rozumím! Je to doslova peklo na zemi, být krásným člověkem a nikdo, kdo má oproti nám nějakou tu chybičku na kráse, to nikdy nemůže pochopit! Přesně, jak říkáte... všichni si myslí, že máme kvůli své dokonalosti cestičku životem pěkně umetenou, všechno jde samo, problémy a starosti se nám vyhýbají. Kdyby tak věděli, jak hluboce se mýlí! Jak rádi bychom si nechali nějakou tu kosmetickou vadičku přioperovat, pokud by to neodporovalo naší životní filozofii. Ona to není žádná výhra, být krásný a inteligentní. Kam já se teda se svou inteligencí prostého zahradníka hrabu na Vás, letového dispečera? Přesto vím velmi dobře, o čem hovoříte. Lidé jako my jsou odsouzeni k životu v osamění a nezbývá  nám potom, než přijmout roli závistivých a nepřejících Trollů v diskusích v internetovém světě. Je to smutný osud. Ale co takový krásný člověk ze své krásy má? Ženy po nás sice šílí, ale všechno končí krátkými románky, jakmile se nabaží našich bezchybných těl, odkopnou nás a jako partnera pro život si raději zvolí ošklivého, plešatého, nevzdělaného moulu, u kterého mají jistotu,že je nebude podvádět.Přátel máme pomálu,neboť naše bývalé kamarádky v našem věku už mají své partnery a ti jsou své milé schopni tolerovat pouze ošklivé kamarády .Na nás krasavce žárlí, a proto jim nesmíme na oči. Divoké mejdany s kamarády a společné výpravy na lov také nepřipadají v úvahu, neboť tito, nejsa tak atraktivní jako my už dopředu vědí, že zatímco my bychom byli středem pozornosti krásných žen, oni by zůstali na ocet a klofli by maximálně nějakou nedokonalou, přírodní Lesanu z Člověka v tísni. Život s krásnou tváří je zkrátka řehole. Jsem velice rád, že jste otevřel toto velice citlivé a přitom opomíjené téma, které trápí mnoho krásných lidí, jen o tom nikdo z těch ošklivějších nemá ani tušení. Děkuji Vám za otevření této naší třinácté komnaty a budu doufat, že se tímto zároveň otevře celospolečenská diskuse a tento problém se dostane do širšího podvědomí mas.

6 0
možnosti

Pardon... podvědomě jsem podprahově napsal podvědomí, přestože jsem měl samozřejmě namysli povědomí. R^

3 0
možnosti
MB

Už to napísali iní - povrchné a ja doporučujem dve veci - buď urezať alebo psychiatra.

3 0
možnosti
FS

To už jsem psal já, Marihuáne. Neopisujte. Ale je fakt, že já to psal česky. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Ono je to složitý. Já jsem třeba nesmírně krásnej, ale nemyslete si, že mám kvůli tomu život lehčí. Všichni mě posuzujou strašně povrchně. Říkají si: Nojo, hezounek, všude dveře otevřený, samá protekce, každá mu dá bez ptaní - a ona je to všechno pravda, ale copak je to celá skutečnost? Copak není možné, že jsem v kolektivu oblíben prostě proto, že jsem fajn kámoš, lepší prachy mám proto, že prostě víc makám (a nemyslete si, dělat letového dispečera není žádná sranda, tam vám ksicht nepomůže), a že děvčata se ke mně chovají štědře, protože jim rozumím, umím si s nimi povídat, otevřít jim srdce?

Až zase někdy potkáte hezkého člověka, paní Koutková, zamyslete se nad tím, že za tou pohlednou tvářičkou a dokonalým tělem je i ČLOVĚK!

5 0
možnosti
Foto

Má pravdu, Václav. Žít s takovým obličejem, jaký se mu narodil, to je prostě prokletí. Kam se hne, za ním v patách vášeň a touha, logika jde stranou. Vlastně nikdy nezjistí, jestli ho místní děvy zbožňují pro hluboký pohled přivřených očí, mužně zarostlou tvář, přiměřený počet vlasů či klenuté seriózně protrhané obočí, nebo inteligenci a břitký inteligentní humor na úrovni. Snad proto se snaží držet mužů, kde mu hrozí jen setkání se závistí, žárlivostí a nenávistí. A to už se dá vydržet. Tak hrozný život vedou krásní lidé. Ošklivci by měli být rádi, že mají klid.

5 0
možnosti
MB

Přemýšlím, zda se mám jít oběsit, či nejlépe hned zítra navštívit některého z plastických chirurgů, aby mi provedl kompletní generálku vizáže. - Paní Heleno, to jste musela myslet jako vtip, ironii. Vy to nebudete potřebovat celičký život! A tak, jak na Vás zapůsobila ona dáma, budete působit Vy! O tom žádná! Krásné dny! Srdečně zdraví Martin

1 0
možnosti
Foto

Díky, Martine! Tak dnes už to tak neřeším, ale kdysi jsem měla ze svého vzhledu hluboké depky. Musela jsem se hodně pohádat se zrcadlem, než jsem ho přesvědčila, že ošklivá nejsem.;-)

1 0
možnosti
FS

Uříznout nebo na psychoterapii. Stejně je to vše jen společenský diktát.

Ani ta lýtka si nemusíte mýt.

(ovšem kdo nečetl diskusi u Dyjany Ivanovny, asi nepochopí) :-)

5 0
možnosti
Foto

Ale já si je právě chci mýt, Františku! Ale protože si na ně přes břicho nedosáhnu, tak nemůžu. Ale nehodlám na sobě něco měnit, jako že bych třeba měla hubnout nebo tak nějak, protože bych nesnesla svůj změněný obraz v zrcadle!

A pro ty, kteří neznají souvislosti jen vzkazuji, že nejsem blázen - jenom letadlo. ;-)

2 0
možnosti
Foto

R^Víte, co je zvláštní? Že zvíře, třeba pes nebo kočka se do člověka zamiluje ať je nejkrásnější nebo nejošklivější na světě. Vnímá úplně jiné hodnoty, které jsou materiální i duševní, ale vzhled je mu ukradený. Ale to bylo jen tak na okraj, téměř mimo téma:-)

5 0
možnosti
MK

Ovšem největší lásku hafíci projevují, když jím páneček dává něco dobrého. ;-D

4 0
možnosti
MK

Jak jsem z této diskuse zaslechl slovo čunačinky tak jsem zpět. Má někdo nějaký scénář?

3 0
možnosti
Foto

Velmi povrchní, Heleno. Skoro se mi zdá, že jste podlehla společenskému diktátu. Proto doporučuji terapii. A dávám karmu, ale jen pod podmínkou, že se nad sebou zamyslíte!

7 0
možnosti
Foto

Děkuji Terezo! Už jsem objednána na terapii... Doufám, že to pomůže a já se se svým obrazem v zrcadle budu den za dnem spokojeně těšit. I když kdo ví, možná mi moji povrchnost psychoterapeut z hlavy vytluče natolik, že zrcadla ze svého života nadobro odstraním!

6 0
možnosti
Foto

Samozřejmě souhlas, ale myslím, že Karel má pravdu s tou vnitřní krásou. Sama přece musíš uznat, že Otakara, Vladana, Martina a zbytek té armády ctitelů máš ráda pro jejich vnitřní krásu (předpokládám, že ta káva stále neproběhla;-)) Tak jim tady nelam srdce připouštěním možnosti, že by se ti kucí nelíbili!

4 0
možnosti
Foto

Však mají všici tito moji oblíbenci nejoblíbenější krásné profilové fotky! A Karel tady píše o nějakých čuňačinkách, na takové věci mne neužije! ;-)

3 0
možnosti