Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane jo.:-/

Ráda Vás čtu.:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak to je tedy síla.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, i když mi celý příběh připadá snad až příliš schématický a prvoplánový, troufnul bych si říci až laciný, asi by nebylo fér Vás a priori podezírat z literární fikce. Pokud tedy připustím, že se jedná o příběh pravdivý (a snad i proto tak neuvěřitelný, protože tou nejneuvěřitelnější lží zpravidla bývá právě pravda :-) ), běhá mi z něj mráz po zádech. Nejen kvůli Robertovi samotnému, ale kvůli představě, kolik takovýchto katastrof (ať již způsobených čímkoliv, ale jen nezájmem a nepochopením a kastováním nikdy nezjištěných a nenapravených) v malém i velkém, se ve světě stalo a děje, a to zbytečně.

A je nutno složit i hold Vaši schopnostem a přístupu k výuce (jsou dvě věci na které bych nikdy nenašel odvahu: medicína a pedagogika, zvláště čím mladších tím hůře), které navíc v příběhu jsou, ale nijak nestavené na odiv, avšak nepřehlédnutelné tím, že i u takovéhoto - nechť Robert odpustí - případu jste vyvolala zájem a snahu o něco usilovat. Snad jen škoda, že ten zájem a snaha zůstali jen u dárku k MDŽ.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, Lukáši. Děkuji Vám za váš názor. Bohužel, Robert je reálný... Dokonce jsem si říkala, zda se tu v diskusi neozve někdo z jeho bývalých spolužáků... Až do oné pátrací relace jsem na něj vzpomínala spíše ve spojení s mým úděsným písmem. Teď si na něj vzpomenu především tehdy, když už mám chuť na své dva čertíky použít hrubou sílu...

0 0
možnosti

Bojím se domyslet, coby se asi tak stalo, kdybych Vám sem napsal pochvalu.:-)

R^

0 0
možnosti
Foto

;-D Mě právě jako malou chválili hodně, dokonce jsem v životě nedostala ani pohlavek, natož aby na mne použili hrubou sílu, tak je ze mne naprosto mírumilovný tvor. Takže žádné strachy ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1782x
Jsem extrovertní introvert, který cítí potřebu ventilovat své myšlenky. 

Seznam rubrik