Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Celé to tajemství tkví v dělené stravě, to říkala Lucie Vondráčková a fakt to funguje. Myslím, že jsem ji přesně pochopil.Je třeba na tu cukrárnu vyhradit přesný den v týdnu a v rámci dělené stravy mít čokoládový, nebo dortový den. Ale pozor! S ničím to neprokládat. Přibrání, či nepřibrání je pak otázkou sugesce. Jsem toho jasným důkazem, roky mám furt 96 kilo;-D;-D;-D.

1 0
možnosti
Foto

;-D Vlastně jsem také zastáncem dělené stravy, maso jím zásadně bez přílohy, a tak si klidně dám 400 gramový steak. ;-) A navíc zastávám přesvědčení, že po čokoládě se hubne (rychlá energie se přece musí rychle spálit). Ale aby to fungovalo, musí o tom být člověk skutečně přesvědčen, a to já zase jsem. ;-D

0 0
možnosti
FF

Škoda, že synek nepřišel s nějakou výraznější fyzikální teorií. Po jeho zákonu padající tyče, jsem očekával pořádný kalibr, který by odboural vaše případně nabrané tuky;-D...

1 0
možnosti
Foto

Jooo, kde jsou ty časy, kdy jsem si mohl na talíř naložit, spořádat a přežrat se a žaludek to vše hezky zpracoval. 

Teď už víc jak tři větrníky nedám, tabulka čokolády je taky už na hraně a když tu hranu překročím, tak se to musí srovnat fernetem, aby mi nebylo blbě. 

No ale když přijde žravá, tak je mi holt chvíli blbě, no. Však ono se to zase srovná.;-)

1 0
možnosti
Foto

R^. Nežer tolik, budeš tlustá - to je jedna z nejčastějších vět, kterou mi říkala máma ... od doby, kdy JSEM TLUSTÁ, už mi to neříká - a nabízí mi: dej si ( zřejmě už je to jedno) .;-D

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D od toho ty maminky jsou. Ale Marcelo, že vy máte nějaké porouchané zrcadlo!

0 0
možnosti
Foto

Já jsem až skoro do 50 let mohl sníst na co jsem přišel a váhu si nemusel nijak hlídat.

Nejraději jsem měl zabijačku.

Nyní se již musím týrat kontrolou množství jídla.

Ale mám zajímavý poznatek z dětství.

Pokud si vzpomínám na dobu, kdy mi bylo 5-7 let, tak všichni z mého okolí byli tlustí a vím, že se mi vzhledově nelíbili. Jen sousedka byla štíhlá a vím, že i jako dítěti se mi líbila.

Uběhlo 50 let a ze všech lidí, na které si tehdy vzpomínám již žije jen můj otec, který na stáří zhubnul.

0 0
možnosti
Foto

Právě je otázkou, zda Vaše vzpomínka není zkreslena. Zda Vám ve skutečnosti nepřipadali ti lidé tlustí proto, že se vám nelíbili, nebo jestli se Vám skutečně nelíbili proto, že byli tlustí ;-D.

0 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mě, zda taky padlo moje jméno;-D

1 0
možnosti
MS

Já opravdu nemlsám, žádná čokoláda, žádné zákusky, banán vyjímečně. Prostě vzorný diabetik. Ale tak jednou za měsíc se zblázním a když vidím v obchodě šmetrole (kremrole), tak po minutě váhání si koupím rovnou 2. Aby dědek nestádal, tak pro něj taky dvě. Přijdu domů, ještě než vyklidím velenákup, dám si jednu. Nestojí za to rozdělávat nějakou činnost, než sežeru druhou. Protože dědek není po ruce, buď štípe dřevo, nebo opravuje něco, na co šáhly mé nepožehnané pracky, prostě není u svých šmetrolí, tak mu je sežeru taky!!

2 0
možnosti
Foto

A že je to báječný pocit!?! ;-)

0 0
možnosti

Kolikrat na me prisla zrava!! A ja jsem si to fakt užívala! Vedoma si toho, ze si to muzu dovolit, cpala jsem se hoodne nezodpovedne a jak mi chutnalo! Doufam, ze to ještě nejaky rok potrva, nevypadam na to, coz je hodne divny, ale chutna mi naprosto fsecko! :-)

1 0
možnosti
Foto

Miru, když je nejhůř, dokážu ty dortíky zazdít ještě tlačenkou s cibulí :)

0 0
možnosti
Foto

J21a88n 15D17l53o37u52h20ý

24. 11. 2013 11:34

ani slovo o vnitřních výčitkách.. evidentně Vám chutná.. žádná doktrína prosozrního.. jestli Vy nebudete normálně zdravá 8-o;-)

2 0
možnosti
Foto

;-) Vnitřní výčitky??? Fakt ne! Ty bych měla, kdybych se nenajedla, to bych pak totiž prckovi asi připadala tlustá, jaká by se ze mne stala fúrie! ;-D

1 0
možnosti
Foto

J28a21n61a 19M40a73j71o27v14á

24. 11. 2013 10:36

bajecne čtení, Neli. Skocim si pro radost něco za kousnout...už musím...lednička čeká :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1782x
Jsem extrovertní introvert, který cítí potřebu ventilovat své myšlenky. 

Seznam rubrik