Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Heleno, musel jsem Vám dát R^. Matka taxikářka je můj sen. Respektive nešlo by to převekslovat na seniory? Hlásím se.;-DV

1 0
možnosti
Foto

Přeji krásný den,Jiří. Pokud o tom opravdu sníte, ráda Vám některou štaci přepustím ;-D. Ale je pravda, že některé děti doprovázejí na jejich aktivitách prarodiče ;-)

1 0
možnosti

..neřídím...tedy jsem :-)

1 0
možnosti
Foto

Miru, ale zase je důležité, umět si sehnat toho řidiče :)))

0 0
možnosti
Foto

J57a43n32a 27M39a52j85o82v19á

21. 10. 2013 21:02

Heli, vydržať, vyrostou!! A z Vás mezitím bude otužilá řidička a pak budete v klídečku a pohodě jezdit na výlety bez dětí (a trnout, co ta pubertální banda během víkendu udělá z vašeho uklizeného domečku :-)).

x

Karma, samozřejmě.:-)

2 0
možnosti
Foto

Díky, Jani. Jak si tu tak občas čtu některou skvělou prózu, tuším, že může být i hůř ;-).

0 0
možnosti
Foto

;-) Zdravím Vás, Josefe :)

0 0
možnosti
KK

Mno já nevím. Matka taxikářka je všeobecně hlavně ženská, která převáží děti sem a tam z kroužku do kroužku, nedá jim odpočinout, netráví s nimi žádný čas, jen je vedle nich, děti nemají šanci jen tak zírat do zdi v pokojíčku a mají milion zájmu, ve kterých nevynikají, ale aby se zabil čas, jsou kroužky. Ono dítě  do jistého věku hlavně potřebuje pozornost rodičů, ale matka taxikářka raději bude vozit děti autem, aby mohla tu výchovu hodit na jiné, škola, družina, kroužky a vida, večeře, běžte spát... Vy nejste matka taxikářka v pravém slova smyslu. Ovšem je škoda, když děti nemůžou chodit do školy pěšky, když nemají čas jen tak pro sebe, kdy nedělají nic a když rodiče žijí vedle ne s nimi.

0 0
možnosti
Foto

Karlo, díky za názor ;-). Myslím, že s dětmi trávím dost času velmi aktivně, a zároveň se snažím jim nechávat prostor a čas pro ně samotné. Měla byste vidět domeček, který si postavili na zahradě v koruně stromu nebo třeba sáňky, které teď po odpoledním závodu (co na tom, že není sníh) stojí opřené o dům. Nicméně, to taxikaření mne ničí ;-D

3 0
možnosti
MS

Šmarjá ženský, se mi otevírá kudla v kapse. Jak si dítě může dovolit dát matce řidičce něco na oči. Pokud matka okamžitě nezastaví a nestříská dítě jak nezralý žito, zaslouží přinejmenším kriminál. Vzpomeňme samici Daru, která se musela otáčet, aby dala nalemtat dítěti, po 10 minutách opuštění domu. Co z toho? Mrtvý člověk!  A teď mne rozcupujte, ale já vozila děcka, bez sedaček, pitíček, hračiček atd. Prostě, když maminka řídí, dítě sedí v klidu, mlčky a čeká až dojede na místo. Nebo jde pěšky.

0 0
možnosti
Foto

Já Vám, Magdo, rozumím. Nebojte, že si to holka neodskákala, nicméně nejdříve bylo třeba dokončit manévr ;-). A můžu Vás ubezpečit, že existují děti,které v klidu a mlčky sedět nebudou, i kdybyste použila výchovné metody sebelepší.

2 0
možnosti
Foto

J74a73n 56D77l15o25u17h94ý

21. 10. 2013 15:00

řidičské schopnosti - ok.. jednání s pasažéry - ok.. znalost mapy - ok.. nástupní taxa - ok.. účtenka - ok.. z toho je zjevné, že koncese byla udělena správně ;-);-D

1 0
možnosti
Foto

Když, Jane, mávnete, klidně Vás svezu. Po Liberci už to zvládám i poslepu :)

0 0
možnosti
Foto

Tam, kde bydlíš, to jinak nejde;-) V létě si dcera usmyslela,že půjdou s bratránkem k Horizontu pro nanuka- šli,ale trnula jsem, i když jim už táhne na 10 let. Bojuji se svou nerozhodností: starost a úzkostlivost versus touha, aby byly samostatné.

  Také jsme couraly jako děcka po městě samy, s klíčema na krku.

1 0
možnosti
Foto

Poslední věta mi evokovala vzpomínku, jak jsem začínala v polovině osmdesátých let chodit sama ze školy :))Měla jsem chodit sama s tím, že na mne před hlavní silnicí čekal táta s klíčema. První dva dny jsem to zvládla. Třetí den - právě když jsem měla slavnostně dostat svoje vlastní klíče na šňůrce tam ale táta čekal marně. Protože já jsem se rozhodla, že jdu ke kamarádce a jdeme úplně jinudy:)) Rodiče mne našli celkem brzo, asi za hodinu:))) Kromě klíčů jsem dostala takovej sajgon, že si ho pamatuju dodneška:)))

Dneska ..těžko říct, jak bych se chovala jako matka, ale asi bych taky moc v klidu nebyla.

3 0
možnosti

Jako nechci rejpat, ale říkáte, že jedno dítě je ve školce a druhé ještě taky malé, ale už ve škole....jak vám můžou něco házet v autě přes oči?? To nesedí upoutané v sedačce?? Mám taky malé dítě a neumím si představit, že by se dostalo ke mně na dosah tak, že by mi něco hodilo přes oči. Nemluvě o tom, že kdyby to synátor udělal jednou, tak by dostal takovej vejřez, že by si na zadek do tý sedačky nesed a moc dobře by si pamatoval, že tohle se fakt nedělá.

2 0
možnosti
Foto

Asi máte větší auto, a nebojte se, že malá si to neodskákala ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1782x
Jsem extrovertní introvert, který cítí potřebu ventilovat své myšlenky. 

Seznam rubrik