Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

samomluva na oné místnůstce po příchodu domů...No tak pojď ven, neboj, dneska budeme fakt jen čůrat;-) ...teda psali ve Vlastě

0 0
možnosti
Foto

Už ty ženský časáky nečtěte, Vláďo;-D

0 0
možnosti
Foto

.... ten inspirativní článek tedy musel být dílo ;-D

1 0
možnosti
Foto

...jak to jen napsat, aby to nevyznělo vulgárně....zkusím to takto....můj kamarád nad 50 říká...využiju toho, že nejsem v pohotovostní poloze a použiju jazyk...;-O8-o:-)

0 0
možnosti
Foto

Jisťééé;-) To je výhoda nás, co už nějaký ten čas prosluložili, že si umíme najít i další prostředky k zdárnému splnění úkolu, a co víme, že není mistr ten, co vše zvládne levou zadní, ale ten, který když mu pravá zadní kulhá, umí se z toho vyimprovizovat třeba i vylízat...;-)R^

0 0
možnosti
MS

Divím se, že zde dosud nenaběhl na svoji parketu pan Hermánek. Ten by nás určitě přesvědčoval, že  j e h o  se podobné problémy netýkají ani v pětašedesáti. :-)

1 0
možnosti
Foto

,,Z hlediska historie lidského rodu je stále mnohem běžnější, že chlapovi po čtyřicítce zkrátka jeho pohlavní úd nestojí" - 8-o;-D Kde jste tuhle modrost vzala? Pokud je pravdivá, pak jsem ve svých pětačtyřiceti tak velikou výjimkou, až se bojím sám sebe... a svého ústrojí...;-D

0 0
možnosti
Foto

Vladimíre, článek je recesí - mrkněte dál do diskuse a hlavně si přečtěte článek, na nějž reaguji ;-). Ale přiznávám, že při teoretické průpravě jsem na lékařských servrech našla informace, které mne samotnou překvapily - viz také níže v diskusi. Přeji krásný den!

3 0
možnosti
TH

Zajimal by me ten puvodni clanek. Skoda, ze jste nedala link, nebo neuvedla jmeno autora. 8-o

0 0
možnosti
Foto

Terezko, najdete jej v Zaujalo nás (dříve), autor Václav Král. Přeji hezký den!

0 0
možnosti
Foto

dle účastníků diskuze soudím, že disfunci erekce řeší hlavně ženy.:-)

1 0
možnosti
MK

hlavně učitelky. Ještě , že končí prázdniny. Aspoň se nebudou nudit

1 1
možnosti
FF

;-DFakt po čtyřítce?...tak to už jedu taky na záložní a co teprve až přijde druhá míza;-)

1 0
možnosti
FS

A hele! Vy jste to fakt napsala. A beze mne. A to jsem vám nabízel odbornou konzultaci. Tedy máte to celé špatně, jsem dávno po čtyřicítce a ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Mrzí mne to, Františku, ale já si bohužel Vaši nabídku přečetla až po té, co jsem blog napsala ;-) Nemám to špatně, mrkněte dál do diskuse - erektilní dysfunkce se týká 52 % mužů mezi 40 -70 lety. Máte holt štěstí, že patříte mezi těch zbylých 48 ;-D

0 0
možnosti
Foto

Dal jsem Vám sice karmu za "postavení se k problému čelem", ale do diskuze nepůjdu, je to tady samá ženská! To bych dopad.

3 0
možnosti
Foto

Za karmu děkuji, Otto! Ale nás se bát nemusíte, jsme úplně neškodné ;-D A navíc, někde tam dole muži také reagovali (no, je pravda, že už zmizeli, tak nevím, jestli jsme je neuštěkaly) ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1782x
Jsem extrovertní introvert, který cítí potřebu ventilovat své myšlenky. 

Seznam rubrik