Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

aht4pha

25. 2. 2009 19:58
nesmysl

Autorce a všem jejím pochlebovačům doporučuji se podívat na nabídky práce jak na webu tak lépe na ÚP. Po dělnických profesích ani vidu ani slechu!!! A když už náhodou pak jde o zedníky a hlavním benefitem je ubytovna a hlavním požadavkem ukrajinština! Řemeslo má zlaté dno. Už dávno bohužel neplatí, pokoušel jsem se živit rukama ale není to prakticky možné. Neschopní dodavatelé, velmi nekvalitní materiál, velké vstupy a minimální cena práce.

0 0
možnosti
A

andrejaaa

25. 2. 2009 16:31
Stačí se podívat na nabídky zaměstnání

Marně koukám po nabídkách práce, kde by byli řemeslnící vyvažováni zlatem. :-(

Dobře zaplacený řemeslník, jako zaměstnanec ? Ach jo, to je asi omyl.

Škoda. Rv

0 0
možnosti
JR

honzarov

25. 2. 2009 16:59
Re: Stačí se podívat na nabídky zaměstnání

Dobrý řemeslník si vydělá dobré peníze. Za kvalitní a náročnou práci. Bohužel jeho výdělek znehodnocují vysoké platy neschopných úředníků, kteří si za sezení na pr.eli přijdou na stejné prachy.

0 0
možnosti
VC

akme

25. 2. 2009 14:50
Řemeslo

 už nic neznamená, já jsem třeba elektromechanik, od slaboproudu až po pětatřicítku. Elektronika je mé hobby, ale firmi nechtěj platit řemesla a tak je lepší vytvářet hodnoty s lopatou za dobrý peníz než-li živořit jako dobrý řemeslník. Vasil z Nedělišť.

0 0
možnosti
PN

vver440

25. 2. 2009 13:59
nj, je to tak

i když nám kdysi říkali-z celý třídy budete řemeslo dělat dva, nebo tři. každopádně vím, že řemeslo a dobrej řemeslník má nejen zlatý dno ale i zltej život. i řemeslník může mít plat jako poslanec, ale to si spíš popovídáme s klukama v knajpě. navzájem si dohodíme další kšeftíčky a budem spokojený.:-):-):-)

0 0
možnosti
P9

pavel 99

25. 2. 2009 13:35
No když vidím hezky znějící slogany

docela by mne zajímalo, co si pod tím vlastně představujete - viz. následující:

"...by naše země měla investovat do své opravdové budoucnosti. Do lidí, kteří umějí vzít za práci, jsou šikovní a bývají – už zase – vyvažováni zlatem......" - jak by kupříkladu mělo vypadat investování do lidí dle popisu abychom přitom nevyhazovali peníze do neschopných lemplů, kteří se po učňáku jenom přesunou na "pracák"?

Obdobně nekonkrétní je i následující vzletná myšlenka - ".....Myslím, že investovat peníze do výchovy učňů, ne manažerů, se vyplatí stejně, ne-li více. Protože šikovnosti je mezi našimi lidmi ještě moc a moc, ale bylo by škoda, kdyby postupně odumřela...." Co by toto konkrétně mělo znamenat?

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2740x
Jsem starostkou Prahy 6 a zastupitelkou a členkou výboru pro výchovu a vzdělávání zastupitelstava hl. m. Prahy

Seznam rubrik