Diskuse

Koho nevolit

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

je to dobrý, ale u Úsvitu jsi nic nevytkl, jenom dojmy. a diktaturu? začít diktaturu prosazením odvolatelnosti a referenda ? ;-D;-D;-D

čtěte: okamura.blog.idnes.cz

0 0
možnosti

Málo víte - když píšete k Okamurovi: Nejednalo by se totiž o nic jiného než o diktaturu. - No pokud chce přímou demokracii, odvolatelnost kohokoliv výše postaveného či mocného ve státní správě pomocí všeobecného referenda - To je opak diktatury, to je svoboda - vláda demokracie, kde je politik odpovědný občanovi.

Svobodní - odnož ODS09, mají stejný sponzoring/kmotering

0 0
možnosti

J38a81n 98S97t77r93n74a85d

29. 9. 2013 23:39

Poněkud zbytečný článek, řekl bych. Namísto toho, že si kopnete do každé z dalších kandidujích stran, bych si radči od vás přečetl deset důvodů, proč volit Svobodné, když je tedy chcete volit.

Na můj vkus je tato strana až příliš populistická. Zejména mi zaráží jejich požadavek na zrušení daně z fyzických osob (výpadek příjmů do rozpočtu cca 100 mld). Pokud by to Svobodní dokázali kompenzovat úsporami ve stejné výši tak prosím. Jsem ale zásadně proti tomu, aby se snižovali daně na úkor deficitu.

0 0
možnosti

Svobodným nechybí "charisma", ale peníze na PR, protože nechtějí peníze od "kmotrů" jako "úspěšné strany" a být jim pak zavázaní. (pak by nebyli "svobodní".

1 0
možnosti

Ode mě karma - stručný a jasný popis... i názor R^

1 1
možnosti
Foto

Svobodní jsou strana, kteří chtějí léčit neduhy současné společností tím, co je způsobilo. Nevím, zda něco takového může fungovat - řekl bych že nikoli.

3 4
možnosti

Současné neduhy způsobilo sociální inženýrství, přílišné přerozdělování, dotace a na ně navazující korupce a to to jsou věci, které chtějí naopak Svobodní odstranit.

1 0
možnosti

... no to je ale hloupý článek...!

1 2
možnosti

Pane Kouřim, s Vaším blokem nesouhlasím. Podle mého názoru by se neměly volit takové strany a politici, kteří za 24 let předvedli jen destrukci našeho státu, jak po lstránce morální tak i ekonomické.  Nebyli dosud potrestáni ti, kteří tento stav zavinili a tomu napomohla i prezidentská amnestie.

Je nutná změna a to novou formou více přímé demokracie do politiky. Propagujete pravý blok pana Cibulky. Přesně toto chce strana ´Úsvit. Co se týká našich nepřizpůsobivých p. Okamura pouze poukázal na tento problém.a předložlil v senátu několik zákonů, ale bohužel není vůle. O každém, kdo poukáže na tuto menšinu se říká, že je rasista. Nevím, pročl by měl být fašista, to jste přehnal. Je patrné, že věříte médiím, zkuste se přesvědčit na nějakém mítinku, co vlastně pan Okamura předkládá svým voličům a pak piště. Co se týká ostatních nových stran, tak záleží na každém, která strana je mu nejbližší. Každý občan by se měl rozhodnout podle svého nejlepšího svědomí.[>-]

1 1
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Jsem student Fakulty jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT. Už jsem ale studoval i v USA, Německu, Španělsku a ve Francii. Kromě toho jsem se taky na pár míst podíval jen tak. Rád sportuju, cestuju, piju, jím a hlavně se dívám kolem sebe a přemýšlím o tom, co vidím.