Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dva mraky

4. 1. 2011 17:15
Stále zalezlý

Pane Koukal pokřivil jste fakta, když jste nepopsal cele stav Juliánky, jako jediný odkaz k problematice jste uvedl polovičatě napsaný tendenční článek, ostatní přípravu jste buď odfláknul nebo schválně napsal jen část informací. Na velkohubé obviňování máte ale nechcete hájit svůj názor? Vidím za tím tiché přiznání toho že by vaše demagogie nemohla obstát.

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

4. 1. 2011 9:01
K článku, který jste pojal "bez diskuse"

Dobře víte, že srovnáváte nesrovnatelné a pokud nejste nějak vyjímečně odolný informacím, jistě jste zaznamenal, jak "časté" je přežití už jen 1 roku s Edw.syndromem. Nedovolila bych si odsuzovat rodiče J., že se rozhodli těhotenství neukončit, ale ani je nepovažuji za hrdiny. Jsem ráda, že je možnost volby! Nevím, zda a jak moc byl lékařem činěn nátlak - jsem matka a vím, jak citlivé období je těhotenství, zejména co do vnímání špatných zpráv  - ale nebyla jsem u toho, na rozdíl od Vás to tedy nebudu posuzovat! Každopádně lékař konstatoval fakta o ES známá, vy se je snažíte smést plamenným projevem o vyjímečném případě. Připomínáte mi výlevy některých jediců o "kdysi naprosté samozřejmosti rození doma", kteří ignorují fakta o úmrtnosti novorozenců i rodiček či nedostupnost lékařské péče - tedy že nebyla možnost volby.

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

4. 1. 2011 9:02
Re: K článku, který jste pojal "bez diskuse"pokr.

 I dříve by jistě část rodičů těhotenství s diagnostikované s podobnou vývojovou vadou ukončila, bylo-li by zdravotnictví na takové úrovni a ani zde bych si nedovolila takové lidi soudit, tím méně lékaře, kteří na základě známých faktů o té které výv.vadě po jejím diagnostikování rodiče informují (způsob je věc druhá, ale násilím dnes nikdo nikoho nutit nesmí, pokud ano - žaloba - tečka, tak jaký Mengele proboha!). Btw. připadá mi, že někteří lidé žijí v iluzi, že ukončit těhotenství je paušálně rozhodnutí lehké, které rodiče nijak nepoznamená a že ti, kteří se rozhodnou jinak své rozhodnutí v budoucnu vždy ustojí. O tom, co a jak se cítí lidé, kteří se rozhodli pro UPT, nebo o těch, co UPT odmítli a poté situaci nezvládli a dítě dali do ústavu se ovšem dokumenty netočí....Všem přeji zdravé děti a za ty, které to štěstí bohužel neměli, či nebudou mít jsem ráda, že možnost volby byla a je, ať už se rozhodli jakkoliv.

0 0
možnosti

dva mraky

3. 1. 2011 23:55
čekáme

Autore stále čekáme, napsat provokativní článek, přirovnat někoho k Mengelemu a pak zalézt a nenechat na sebe ani e mail, totiž není chování které patří na názorový server 

0 0
možnosti
VP

Sípomat

3. 1. 2011 23:44
Jste hnusný demagog

A ješte se bojíte diskuze.

0 0
možnosti
B

BobbyZhor

10. 1. 2011 15:26
Re: Jste hnusný demagog

také ve svém blogu nedávám diskuzi-právě kvůli lidem,jako Vy. Jste hnusný demagog-není příspěvek do diskuze,ale urážka. Nevím , proč podobným duševním ubožákům dávat kdekoliv prostor, natož na něčím soukromém blogu.

0 0
možnosti
SJK

spatřil jsem kometu

3. 1. 2011 22:03
Kauza Juliánka

Naprosto s vámi souhlasímR^R^R^

0 0
možnosti
A

Amoniak

3. 1. 2011 21:56
Kauza Juliánka, aneb Mengeleové mezi námi

Pročpak jste nepovolil diskusi k "

Kauza Juliánka, aneb Mengeleové mezi námi"?

Máte obavu že by se Vám lidi za ty žvásty vysmáli?

0 0
možnosti
T

terezav

28. 12. 2010 23:09
některé fotky jsou

opravdu luxusníR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2201x
Rychle stárnoucí šohaj, duchem a perem však stále mladší.