Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

wakan.

6. 12. 2010 2:15
pouceni

Priste se podivejte na jobs.ac.uk, je tam spousta moznosti jak studovat primo na universite, a krome zaplacenyho skolnyho dostanete i dost penez na zivot.

0 0
možnosti
H

Hanci.V

5. 12. 2010 20:18
Pěkně napsáno, jen tak dál :)

Jenom reakce na ty vysoké školy...Většina Skotů po absolvování High School jde rovnou makat. Je to sice hnusný říct, ale většina Skotů je poněkud ,,jednodušší".

Jinak doporučuju návštěvu Loch Lomond a Glasgow, je to krásný město a nikde jsem nepotkala přátelštější lidi :-)

0 0
možnosti
BK

Bohouš Koukal

6. 12. 2010 2:11
Re: Pěkně napsáno, jen tak dál :)

Taky zjišťuju, ale zajímalo by mě, jestli je ta úroveň výuky příčinou nebo důsledkem té, jak píšete hezky, 'jednoduchosti'...  A na jaře se chystám půjčit/ koupit auto a udělat nějaký trip po SZ - Loch Lomond mám určitě v plánu, Ben Nevis a vůbec - chtěl bych projít/et celou Vysočinu, ale to by chtělo trošku víc času než 14 dní :-(

0 0
možnosti
B

bagheera

4. 12. 2010 8:36
Pište, pište....

Velmi ráda čtu vaše blogy o Skotsku. V září mi tam odjela dcera, nejdřív se doučit angličtinu a po novém roce se přihlásí na Napier university v Edinburghu. V podstatě si prochází tím stejným, co Vy. Práci sehnala až po víc jak dvou měsících a taky až na přímluvu známé. Takže pište, pište a držím palce!!!!!:-)

0 0
možnosti
BK

Bohouš Koukal

6. 12. 2010 2:05
Re: Pište, pište....

Díky moc :-) hodně kontaktů na Čechy a Slováky jsem získal na facebooku ve skupině Aberdeen CZ/SK - občas se sejdeme někde na Staropramen aby se nám nestýskalo - a přitom se dá získat spousta užitečných informací. V Edinburghu bude určitě něco takového taky fungovat :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2201x
Rychle stárnoucí šohaj, duchem a perem však stále mladší.