Zpověď registrovaného aneb sázení po internetu

Nazdar Pepo!  Jo, to jsem  já, Ruda.  Jak se mám?  No, přímo skvěle! Už jsem se totiž registroval! Proto už taky nechodím  mezi  ty socky do herny!

Já si teď totiž žiju jako pán!  Válím se u telky, kafíčko, rumíček.   Místo  utopenců si dávám tu skvělou   Blaženčinu svíčkovou.  Jo  a   stará  si pochvaluje, že nikde netrajdám a že i i  ty svý pivoně konzumuju doma

Ale jinak je to vlastně stejný,  jako když  jsem  chodil  s váma  Na Růžek.   Vzpomínáš, vždycky když jsem si dal třetí orosený, věděl jsem , že vyhraju a přesunul jsem se  s drobnýma k automatu! No a teď si dám tři  lahváče - a pustím si na  kompu  ty hrací stránky!

 (Teda starou na to zrovna  neupozorňuju –místo toho jí vždycky řeknu, že si holt  musím zvyšovat kvalifikaci.  A to se jí pochopitelně líbí – sama honí děcka od klávesnice. hehe...)  

 Říkáš , že  v herně jsem toho nikdy moc  nevyhrál? Ale to  bylo  proto, že  ty automaty jsou pro debily! Sázet kursový sázky je úplně jiná - na to musíš mít fištrón, kapišto?! A ten já mám.   Vždyť už umím ten počítač nejen zapojit a spustit .  Už na něm i surfuju, kamaráde.

To ani nevíš co je, viď?  Tak ti něco povím - tam ti je kozatejch  bab!  Je teda  fakt, že to nemůžu   dělat moc  často. Minule jsem totiž surfoval a stará mi řekla, že  že jsem starej prasák. A nedala mi večeři.  Takže teď surfuju jen když není doma. 

 Na  stránce tipsportu nebo na sazce ale můžu bejt klidně i když  k  nám příjde  tchýně.  Když  jsou na obrazovce čísla a písmena je  to totiž   Bláně i  babičce úplně fuk! 

Ještě lepší je, že  vsadit můžu   třeba i ve tři hodiny v noci! To je  fakt dobrý –  ty přece víš, že jsem měl vždycky ty věštecký sny, ne?! Ale že jsem si je nikdy nepamatoval?! Tak teď mám počítač kousek od ložnice a tak to tam  namastím  vždycky  hned jak se probudím! Někdy i třikrát za noc - znáš to, pivo musí ven.  

Jestli jsem už vyhrál? No  zatím jenom trochu. Ale znáš to, ne? Nejdřív musíš investovat a pak můžeš rejžovat! Ale bez obav, já dávám bacha,. A tady to není  jako v herně – všechno mám na účtu , voni to hlídají za mě, ne?

(zvonek)    

Ty Pepo, teď někdo zvoní.  Jsem tu dnes sám, musím otevřít.  Nezavěšuj, ještě budeme  kecat, ne!

(otvírání dveří)¨

 Co, že pánové jste ? Exekutoři?  Že mi jdete zabavit ten komp? Ale já přece sázel tak vopatrně!  Ty Pepo nepůjčil bys mi tak dva tři tácy? To je určitě nějakej omyl.      

P.S. Primář  oddělení závislostí v pražských Bohnicích   Dr.Nešpor vyjádřil obavu, že  internetové sázení  nebezpečně zvýší  počet závislých hráčů.  Elektronické sázení, které před časem   umožnil  právní  kličkou ministr Kalousek , přitom už naplno běží.  Z tohoto boomu se radují  všichni bossové  z pětice  "internetových" sázkových firem.  Například  ředitel Tipsportu Petr Knybel uvedl, že  počet registrovaných  hráčů přesáhl odhad společnosti o 600 %!  To je slušný nárůst, ne? Celkově se  na počátku února mluvilo o 80 tisících  registrovaných hráčích.

Potěšeni jsou i  samotní sázkaři. "Je to tak pohodlné," říkají. Podstatně pohodlnější je podle nich i přístup k penězům, které chtějí prosázet. 

 

  

 

Autor: Matěj Kouba | čtvrtek 12.2.2009 18:31 | karma článku: 15,06 | přečteno: 1429x
  • Další články autora

Matěj Kouba

Pravidla styku

14.3.2021 v 11:11 | Karma: 9,69

Matěj Kouba

Padá a padá.....

9.2.2021 v 10:44 | Karma: 13,10

Matěj Kouba

Taky sháníte boby?

24.1.2021 v 11:11 | Karma: 14,45

Matěj Kouba

Laskavé lázně

6.12.2020 v 13:35 | Karma: 16,80