Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

by.drake

4. 7. 2010 18:43
Jojo, vytesnete slovenstinu do samostatnych poradu,

za chvili ji nebude rozumet nikdo, genialni cesta jak ji zatlouct do zeme, prestoze ma mezi cizimi jazyky v Cesku sve specifikum. Je to Vas dele trvajici neskutecne hloupy napad zakryty starosti o "kvalitní češtinu". Protestuji, proti tomuto napadu, od Vas jiz podruhe, trend by mel byt opacny, to znamena vice slovenstiny, nemecky a anglicky bude zvatlat kdejaky dite, slovensky neporozumi, bingo. 

0 0
možnosti
MP

Marek P.

4. 7. 2010 18:09
Reakce

Dobrý den, četl jsem jen tento článek, každopádně si nejspíš pletete nacionalismus s nacismem :) to jsou dvě rozdílné věci.

A chlubit se schvalováním multi-kulti kotlíku :) to není nic k chlubení. ''...ona vize společnosti, v níž v jednom státě přátelsky koexistují různé etnické kultury, mísí se a doplňují, aby společně dospěly k vyšší kvalitě.'' Můžu se zeptat jak zlepšují tu kvalitu přistěhovalci z Vietnamu, Ukrajiny apod.? Valná většina zastává dělnické práce, u Vietnamců je to i devastace textilního průmyslu a maloobchodu v potravinách. Vše je na úkor českého dělníka, obchodníka apod.) Nemám samozřejmě nic proti úspěšným podnikatelům, to jsou ale většinou lidé ze Švýcarska,USA apod. ovšem valná většina přistěhovalců k té zlepšení kvality jak uvádíte, absolutně nepřidá ani zlámanou grešli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 200
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2056x
Slovní instalatér a hledač spodních proudů. Moje sloupky vycházeji i na webu www.divokevino.cz

Seznam rubrik