Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

17. 8. 2010 18:30
Zapomněl jste...

...kamarádovi připomenout právě to...mýdlo...je potřeba i při používání různých Deo;-);-D

0 0
možnosti
L

Lanta.2004

17. 8. 2010 17:17
Člověk,který se pohybuje ve společnosti druhých lidí

by se měl ráno osprchovat a pak hned použít deodorant či nějakou vůni aby se přes den nepotil a nebyl cítit jak dobytek.Kvůli tomu,že tohle lidi u nás neumí odmítám používat MHD.Odmítám jezdit v létě dopr. prostředkem za stavu,kdy vedle mne stojící upocený strejc páchne potem jak orangutan.

Občas mi stačí návštěva nějakého úřadu a úřednice,která zná deodorant taky jen z obrázků na které nejprve dlouho nechápavě civí a pak usoudí,že je to pro ni zbytečnost:-/Pokud někdo pracuje v lese či mezi zvířaty,pak ať se nemyje a nevoní třeba vůbec - to je mi šumák,ale pokud se pohybuje ve společnosti tak by měl každý být alespoň trochu soudný a uvědomit si,že ač třeba doma svého partnera svým potem vzrušuje tak že jiným lidem v okolí se z toho naopak může dělat šoufl.

0 0
možnosti
AH

alex hart

17. 8. 2010 18:34
Re: Člověk,který se pohybuje ve společnosti druhých lidí

Zajímavé je, že vy jako jediný diskutující zde píšete o tom, že je potřeba se při ranní hygieně vykoupat nebo aspoň umýt na příslušných místech. Tam bych hledal první problém. Řada lidí si myslí, že ráno vyskločí z postele, fouknou na sebe nějakej pičfuk a je to.

.

Ostatní diskuse se už jen ňamtá ve vysvětlování celkem málo podstatných detailů, ale ne tou základní hygienou.  A pak má tedy autor asi v hrubých rysech pravdu. I když třeba nepojmenovává věci přesně.

.

Dalším pohledem na věc je, že asi těžko donutíme dělníka třeba někde u pece, aby se ráno v půl páté sprchoval a voněl, když po příchodu do zaměstnání se asi tak během 10 minut zpotí jako dveře od chlíva. Tohle může požadovat asi jen úředník, který neví, co je to pracovat rukama a třeba ještě v horkém nebo dusném prostředí. Takže uvedené poučky jsou asi také dost závislé na povolání a postavení konkrétních lidí. Stejně tak už asi používání deodorantů neočekáváme od všech důchodců, jakož i od dětí a to až do jejich puberty.

0 0
možnosti
PC

proxima centauri

17. 8. 2010 16:28
Dinosaurus

Vy budete asi ten typ cloveka, kvuli kteremu se jeden boji pouzit MHD. Doufam, ze aspon to mydlo obcas pouzijete.

Jeden zasne, 20 let po prevratu, tuny reklamy na vselijake vune, a vy nevite jak zabranit smraduRv.

0 0
možnosti
V7

Vasco 75

17. 8. 2010 14:55
Řekl bych,

že v tom máte jako spousta lidí chaos. Deodorant není žádná vůně, která by měla překrývat zápach. Vůně u deodorantu plní jen doplňkovou roli a nemusela by být dokonce žádná. Úkolem deodorantu je zabránit rozkladu potu, při kterém onen zápach vzniká. Použijete-li jej, zabráníte tudíž přímo vzniku zápachu a nic nepřekrýváte. Nejhorší jsou lidé jako Vy, kteří  neznají funkci deodorantů a myslí si, že pach potu překryjí parfémem. I takových je ještě dneska hodně. Takže příště, než začnete o něčem psát blog, zjistěte si něco o tématu, o kterém chcete psát.

0 0
možnosti
BM

Krabat77

17. 8. 2010 14:45
Nemáte pravdu

Deodoranty přektývají pach. který produkují kožní bakterie při pocení. Zatímco antiperspiranty omezují pocení a tím i jednu příčin zápachu. Většina těchto přípravků jsou kombinací obojího, to znamená, že zabraňují pocení a zároveň jsou nosičem přijatelnější vůně.

0 0
možnosti
V7

Vasco 75

17. 8. 2010 14:57
Re: Nemáte pravdu

Ani Vy nemáte pravdu. Deodoranty pach nepřekrývají, zabraňují jeho vzniku.

0 0
možnosti
V

vladimirbosak

17. 8. 2010 14:28
karma

Správně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 200
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2056x
Slovní instalatér a hledač spodních proudů. Moje sloupky vycházeji i na webu www.divokevino.cz

Seznam rubrik