Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martina 77

7. 1. 2010 13:50
to je fakt dost smutné

..ani by mě nenapadlo, že se v dnešní době ještě posílají anonymy. Hmm, asi jsem dost naivní. Zřejmě lidé nemají nic jiného na práci. Je dobře, že jste to zachytil, starší lidé si skutečně "věci víc berou".

0 0
možnosti

síma25

7. 1. 2010 13:46
Skvělý článek!

Zůstává mi rozum stát nad tím, že někoho může zajímat, že se berou potomci toho a toho. Rodiče si nikdo nevybírá. A že to někoho zajímá i v době, kdy Vy máte dospělé dítě a Vaše maminka 80 let... To jste asi někomu pěkně leželi v žaludku. jestlipak Vy nejste takový ten živel, co říká, co si myslí a nezajímá ho co si o něm řeknou lidi:)?

 A že vy dva máte každý jiné názory a dokážete se shodnout je jen důkaz toho, že kde je vůle, je i cesta. Hádám, že jste se nebrali pro politické přesvědčení, ale z lásky.. A líbí se mi představa vašeho potomka, který měl možnost seznámit se s názory obou ordičů a hlavně s tím, že i tak se dokážou domluvit. To je škola tolerance v praxi, takže díky Vám za její praktickou ukázku!

0 0
možnosti

forhend

7. 1. 2010 13:30
Zajímavý námět...

Tohleto tu snad ještě ani nebylo...Anonym.:-/

0 0
možnosti

Cavaliere

7. 1. 2010 13:20
Hm

Je srandovní, že někdo nadává na komunisty , ale sám se chová hůř než oni. Někdý mám pocit, že tumu se nemůžu ani smát.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 200
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2056x
Slovní instalatér a hledač spodních proudů. Moje sloupky vycházeji i na webu www.divokevino.cz

Seznam rubrik